Romanii din Spania beneficiaza de o noua Optiune la serviciul Digi Mobil prepaid


Logo DIGI 800           Astazi, 23 septembrie, RCS & RDS lanseaza un nou spot publicitar din campania „Interzis in Belgravistan” prin care compania promoveaza serviciul de telefonie mobila, Digi Mobil.

Noul spot aduce in prim plan beneficiile ofertei comerciale Digi Mobil Spania, disponibila exclusiv romanilor de pe teritoriul Spaniei.

Astfel, incepand din aceasta luna, clientii Digi Mobil Spania se bucura de numeroasele avantaje oferite la activarea Optiunii Digi 800. Pentru a putea activa Optiunea Digi 800, clientii din Spania trebuie sa aiba o cartela prepaid Digi Mobil cu un credit minim de 15 euro.

Clientii Digi Mobil Spania, beneficiaza de 800 minute pentru a efectua apeluri catre alte retele fixe si mobile din Spania, Romania si Italia, pentru doar 15 euro (TVA inclus) pe durata perioadei de valabilitate. In plus, Digi 800 include si apeluri internationale catre retele de telefonie fixe si mobile din peste 30 de tari. Totodata, Optiunea Digi 800 include 100 SMS-uri/luna catre toate retelele Digi din Spania, Romania si Italia.

Clientii Digi Mobil Spania care activeaza Optiunea Digi 800, beneficiaza in plus de 2000 minute pentru a afectua convorbiri catre orice client Digi din Spania, Romania si Italia si catre orice numar fix Digi Tel din Romania. Minutele alocate acestei promotii nu se scad din volumul de minute incluse in oferta pentru apelurile nationale si internationale. Lista destinatiilor internationale poate fi consultata accesand acest link.

Noua optiune este disponibila clientilor Digi Mobil Spania pe teritoriul Spaniei si este valabila pana pe 31 decembrie 2014. Beneficiile incluse in optiune sunt disponibile timp de o luna.

Digi 800 poate fi activata la orice punct de vanzare Digi Mobil din Spania, apeland *100# si parcurgand pasii corespunzatori sau apeland 1200, gratuit in reteaua Digi Mobil. Mai multe detalii despre Serviciul Relatii cu Clientii gasiti aici.

Spotul publicitar il are ca protagonist pe Gica (Gheorghe) Craioveanu, fostul jucator roman de fotbal, stabilit in Spania de aproape 20 de ani. Gica Craioveanu a evoluat in Spania intre 1995 si 2006 pentru echipe precum Real Sociedad, Villarreal si Getafe. El a ramas in istoria fotbalului spaniol ca fiind primul jucator care a inscris pentru Villareal in prima liga. In cei 11 ani petrecuti in fotbalul spaniol, a reusit sa inscrie pe celebrele stadioane “Santiago Bernabeu” si “Camp Nou”. Gica Craioveanu s-a retras din activitate la 38 de ani, dupa ce a jucat 459 de meciuri in intreaga cariera. In prezent este unul dintre cei mai apreciati analisti din mass- media spaniola si, totodata, unul dintre colaboratorii permanenti ai postului de televiziune Digi Sport.

23 septembrie, Bucuresti – RCS & RDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.