RCS & RDS deschide primul magazin sub brandul Digi in Bucuresti si lanseaza un nou concept de prezentare


1              Astazi, 15 septembrie 2014, RCS & RDS deschide primul magazin sub brandul Digi, in centrul Bucurestiului (bulevardul Magheru, nr. 1), prezentand un concept nou si inovator. Acesta este primul magazin din Bucuresti din seria celor pe care compania intentioneaza sa le implementeze si sa le extinda sub brandul Digi atat in Bucuresti, cat si la nivel national.

Aceasta etapa face parte din procesul de tranzitie a produselor si serviciilor companiei RCS & RDS catre brandul Digi. Pana in acest moment, compania a aliniat sub acest brand, intreaga oferta de servicii de telecomunicatii, precum si divizia de continut TV, respectiv toate televiziunile detinute. Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi si la nivelul retelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interactiune cu clientii, care sunt consiliati de personalul companiei pentru a putea face o alegere cat mai potrivita cu necesitatile lor de comunicare. Totodata, noul magazin vine in intampinarea clientilor cu un design modern si unic in piata de telecom.

View general - magazin Digi

“Prin lansarea noului concept de magazin Digi, ne dorim sa le oferim clientilor nostri un mediu placut, un spatiul prietenos unde pot testa serviciile si unde pot primi informatii despre ofertele companiei. Acesta este un alt pas important pe care RCS & RDS il face pentru a spori si simplifica interactiunea clientilor cu oferta completa de servicii de telecomunicatii Digi de care pot beneficia.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

11Magazinul are o suprafata de 100 metri patrati si este delimitat in mai multe zone: zona de consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa, zona de consiliere si vanzare Digi Mobil, unde clientii au acces la gama de echipamente si telefoane mobile si zona de plata a facturii, unde clientii isi pot achita facturile lunare. Totodata, magazinul Digi este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile companiei.

RCS & RDS a deschis magazine sub brandul Digi si in orasele Oradea, Constanta, Galati. Compania va moderniza gradual si va integra in noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenta proprii existente la nivelul intregii tari.

 

15 septembrie 2014, Bucuresti –  RCS & RDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.