Samsung lanseaza prima imprimanta cu Android


Smart MultiXpress M5370 series (1)

Noile modele sunt create pentru a fi independente si intuitive
si sunt dedicate clientilor business

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat lansarea pe piata europeana a zece modele de imprimante multifunctionale (MFP). Acestea sunt primele imprimante echipate cu un sistem de operare Android si au fost create pentru a fi independente, mai intuitive si potrivite pentru orice mediu de business.

Parte a eforturilor Samsung dedicate dezvoltarii solutiilor de imprimare care sa se potriveasca birourilor smart, noile multifunctionale cu Android dispun de sistemul Samsung Smart UX Center, pentru a putea functiona independent, fara a fi conectate la un PC si avand o interfata prietenoasa.

Smart MultiXpress M5370 series (2)

Samsung continua sa depuna eforturi pentru inovare in beneficiul utilizatorilor prin introducerea primelor multifunctionale cu Android care imbunatatesc experienta office pentru clientii business si care ofera o tehnologie de imprimare multidimensionala avansata”, a declarat Dr. KiHo Kim, Executive Vice President, Printing Solutions la Samsung Electronics. „Noua noastra serie de imprimante imbina cea mai buna tehnologie IT cu cunoasterea dispozitivelor OA pentru crearea de produse inovatoare pentru noua piata office.”

Imprimare fara PC

Noile multifunctionale Samsung Smart MultiXpress au un ecran tactil de 10.1 inci care le permite utilizatorilor sa caute si sa printeze continut din browser, e-mailuri, harti, imagini si altele, fara ca aceste multifunctionale sa fie conectate la un PC sau server. Ecranul tactil permite si previzualizarea documentelor, editarea si adnotarea acestora.

Cum stilurile si procesele de munca ale clientilor nostri B2B devin tot mai mobile si independente de PC-uri, Samsung continua sa asigure noi solutii de imprimare cu interfete intuitive, performanta superioara, si, mai ales, eficienta si productivitate sporite pentru crearea de spatiile de lucru fluide si mobile”, a declarat Dr. KiHo Kim.

Smart ProXpress M4580 series (4)

Noua serie de multifunctionale Smart MultiXpress dispune de Samsung Smart UX Center, aceeasi tehnologie UX care poate fi personalizata, fiind disponibila si pe dispozitivele Samsung Galaxy. Seria MultiXpress este considerata prima aplicare in aceasta industrie a tehnologiei care recreeaza simtul tactil cu ajutorul vibratiilor pentru o utilizare cat mai usoara a produselor.

Conexiune nelimitata

Sistemul de operare Android ofera seriei de multifuncţionale Smart MultiXpress o interfata de printare scalabila, similara tehnologiei din telefoanele inteligente, si asigura conectivitate in orice situatie cu ajutorul Samsung Cloud Print, subliniind atat conectivitatea, cat si capacitatea de procesare a gamei.

De asemenea, seria de multifunctionale Smart MultiXpress este compatibila cu platforma XOA (eXtensible Open Architecture), ce permite instalarea si accesarea de catre imprimanta a unor solutii software specializate pentru nevoile clientilor business.

 

Tehnologie NFC imbunatatita

In plus, noile multifunctionale dispun de tehnologie NFC Pro (Near Field Communication) pentru a veni in intampinarea diverselor nevoi ale pietei B2B. Adaugand accesoriile Samsung NFC Pro (comercializate separat), multifunctionalele pot fi accesate usor de pe smartphone pentru imprimarea mobila, rezultand un proces de autentificare mai sigur si functii IT si administrative imbunatatite, precum posibilitatea de copiere a setarilor de siguranta pe mai multe multifunctionale printr-o simpla atingere a unui buton de pe accesoriile NFC Pro.

Smart MultiXpress K4350 series (3)

Tehnologie sigura de calitate superioara

Lansarea seriei de multifunctionale Samsung Smart MultiXpress va creste eficienta si productivitatea business-urilor clientilor, va asigura o viteza mai mare de procesare a documentelor (viteza de redare este de pana la de 1,5 ori mai mare decat cea a dispozitivelor anterioare datorita procesorului de 1GHz dual-core) si permite procese de imprimare si scanare fara intrerupere pentru mai multi utilizatori.

In plus, multifunctionale Smart MultiXpress consuma mai putin tus, extinzandu-si astfel durata de functionare, fapt ce presupune costuri mai mici si fiabilitate mai mare.

Modelele seriei Samsung Smart MultiXpress

Seria de multifunctionale Smart MultiXpress cuprinde zece modele noi din patru categorii diferite de imprimare, care includ urmatoarele:

  • Seria X4300 de multifunctionale color A3: Seria X4300 de multifunctionale color A3 cuprinde modelele X4300LX, X4250LX si X4220RX cu o viteza de redare de 30, 25 respectiv 22 de pagini pe minut (ppm). Seria X4300 este echipata cu tehnologia Dual-Scan ADF care permite scanarea a pana la 100 de imagini color fata-verso pe minut si pana la 120 de imagini monocromatice fata-verso pe minut. Toate modelele sunt echipate cu tehnologia Samsung Rendering Engine for Clean Page (ReCP) si toner polimerizat, asigurand imagini clare, vii si lucioase de o calitate superioara. Modelul multifunctionalei X4300LX are o capacitate de imprimare de pana la 85.000 de pagini pe luna, cu 23.000 de pagini pentru un cartus alb-negru si 100.000 de pagini pentru cilindru.
  • Seria K4350 de multifunctionale A3 monocrome: Seria K4350 de multifunctionale A3 monocrome cuprinde modelele K4350LX, K4300LX si K4250RX cu o viteza de redare de 35, 30 respectiv 25 ppm. Seria de multifunctionale K4350 este echipata cu tehnologia Dual-Scan Ad, care permite scanarea a pana la 100 de imagini color fata-verso pe minut si pana la 120 de imagini monocromatice pe minut. Modelul de multifunctionale K4350 are o capacitate de imprimare de pana la 85.000 de pagini pe luna, cu 35.000 de pagini per toner. Cilindrul are o capacitate de redare de 200.000 de pagini.
  • Seria M5370 de multifunctionale A4 monocromatice: Seria M5370 de multifunctionale A4 monocromatice cuprinde modelele M5370LX si M4370LX cu o viteza de redare de 53 respectiv 43 de pagini pe minut. Seria de multifunctionale M5370 este echipata cu tehnologia Dual-Scan ADF care permite scanarea a pana la 80 de imagini fata-verso pe minut. Seria M5370 poate imprima pana la 300.000 de pagini pe luna, cu 30.000 de pagini cu un singur toner si 100.000 de pagini per cilindru.
  • Seria M4580 de multifunctionale A4 monocromatice: Seria M4580 de multifunctionale A4 monocromatice cuprinde modelele M4580FX si M4583FX cu o viteza de redare de 45 de pagini pe minut. M4580FX este comercializat prin canalul OA, iar M4583FX este comercializat prin canalul IT. Seria de multifunctionale M4580 este echipata cu tehnologia Dual-Scan ADF care permite scanarea a pana la 60 de imagini fata-verso pe minut. Seria M4580 poate imprima pana la 200.000 de pagini pe luna, 40.000 de pagini cu un cartus si 100.000 de pagini cu un cilindru.

Bucuresti, 5 septembrie 2014 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.