Castigatorii din Romania ai concursului international ,,Business Wall of Fame”


Business Wall of Fame

  • Smart Bill Cloud, dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania” si va beneficia de promovare in valoare de pana la 30.000 de euro si va fi inclusa in portofoliul Romtelecom Business Solutions.
  • International Leader Media, care a sustinut aplicatia castigatoare, va beneficia, de asemenea, de promovare in valoare de pana la 10.000 de euro in cadrul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom.
  • Castigatorul international si cel mai bun startup vor fi desemnati pana pe 15 august.

 

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania” din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame”. Aplicatia, care va fi integrata in portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, incepand cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, in valoare de pana la 30.000 de euro.

Locul al doilea a fost acordat companiei Top Global Solutions, pentru aplicatia Top Checks, care genereaza notificari in timp real legate de situatia financiara sau juridica a partenerilor de afaceri ai unei companii. Pe locul al treilea s-a clasat aplicatia Sedona POS, creata de Sedona ALM SRL, care permite emiterea de bonuri fiscale de oriunde, prin conectarea unei tablete sau a unui smartphone, prin Bluetooth, la o imprimanta. Atat Top Checks, cat si Sedona POS vor fi incluse in portofoliul Romtelecom Business Solutions, care, astfel, vor ajunge sa fie cunoscute de peste 150.000 de companii.

Aplicatiile castigatoare au fost selectate dintr-un total de 59 de aplicatii, inscrise de 54 de dezvoltatori de software. Acestea au fost selectate de un juriu de experti (format din manageri, consultanti in vanzari, respectiv produse si IT din cadrul Romtelecom) dintre aplicatiile cu cele mai multe voturi din cadrul competitiei.

Prin concursul ,,Business Wall of Fame”, Romtelecom promoveaza aplicatii inovatoare care ofera soluţii pentru companiile mici si mijlocii. Concursul a fost initiat la nivelul Deutsche Telekom si organizat si in alte 5 tari (Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia si Slovacia). Concursul se adreseaza dezvoltatorilor de software si startup-urilor care doresc sa-si promoveze aplicatiile, dar si comunitatii de business. Voturile si aplicatiile au fost inregistrate pe www.wallofbusiness.ro. Toti votantii inregistrati, reprezentanţi ai unei companii, si care au ales sa devina suporteri ai unei singure aplicatii, au intrat in competitia pentru o campanie de marketing dezvoltata pentru compania lor. In cadrul concursului au fost inregistrate peste 77.300 de voturi.

Astfel, cel mai convingator suporter al aplicatiei castigatoare Smart Bill Cloud este International Leader Media, care va beneficia de o campanie de marketing derulata de Romtelecom, in valoare de pana la 10.000 de euro. Castigatorul a fost desemnat de un juriu format din experti Romtelecom si un reprezentant al aplicatiei castigatoare, in baza comentariului prin care au fost scoase in evidenta cele mai relevante caracteristici ale aplicatiei.

Castigatorul international si cel mai bun startup vor fi anuntati pana pe data de 15 august. Castigatorul pentru “Cea mai buna aplicatie internationala” va deveni Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom in toate cele sase tari inscrise in competitie, astfel aplicatia ajungand sa fie cunoscuta de aproximativ 1,3 milioane clienti business. In parteneriat cu incubatorul hub:raum din Cracovia, castigatorului categoriei ,,Cel mai bun startup” ii poate fi acordata o propunere de investitie in valoare de pana la 80.000 de euro.

Pentru mai multe informatii despre concurs, vizitati site-ul: www.wallofbusiness.ro.

6 August 2014, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.