Creeaza filmul calatoriilor tale cu aplicatia de Facebook Flying Blue si primesti vouchere cadou si Mile Bonus


Flying Blue app      AIR FRANCE KLM lanseaza o aplicatie dedicata programului de fidelitate Flying Blue si ii premiaza cu mile bonus si vouchere de reducere pe utilizatorii de Facebook care au calatorit in strainatate, in anul 2013. Aplicatia reprezinta o modalitate de a aprecia loialitatea membrilor Flying Blue, programul de fidelitate lider in Europa in 2014, cu peste 21 de milioane de membri.

 

Despre Aplicatia Flying Blue

In perioada 6-31 august 2014, Air France si KLM ii invita pe utilizatorii de Facebook sa participe la campania „Viata este mai dulce cu Flying Blue” si sa isi scaneze profilurile prin intermediul unei aplicatii speciale, ce poate fi accesata la adresa:

                                                                    

                                       https://apps.facebook.com/flyingbluero/

Utilizatorii pot sa isi selecteze 5 locuri unde au facut check-in pe Facebook in 2013 pentru a crea un videoclip cu cele mai frumoase fotografii realizate in excursiile de anul trecut, acesta putand fi distribuit mai departe prietenilor.

 

Fiecare utilizator care genereaza un videoclip este eligibil pentru a castiga un premiu, in functie de statutul de membru Flying Blue:

  • Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile in 2013 (în afara țării lor de reședință) și au generat un video, vor putea primi 2000 Mile bonus. Cei care il distribuie mai departe prietenilor de pe Facebook, vor primi un bonus de 500 Mile.

 

  • Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook dar care nu au avut niciun check-in pe Facebook in 2013 pot castiga 500 de Mile Bonus.

 

In ambele cazuri, conditia este sa adere la programul Flying Blue pana pe 31 august și sa rezerve cel puțin un zbor operat de AIR FRANCE, KLM sau Tarom pana la sfarsitul anului 2014.

 

  • Membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (in afara tarii lor de resedință) si au generat un video vor fi eligibili pentru a primi un voucher de 50 EUR pentru zborurile inter-continentale.

Bucuresti, 6 august 2014 – AIR FRANCE KLM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.