ASUS anunta placa de baza H97-Pro Gamer


2dASUS a anuntat H97-Pro Gamer, o noua placa de baza ATX ce le ofera pasionatilor de jocuri conectivitate M.2 10Gibt/s si SATA Express, alaturi de tehnologiile de retea Intel Gigabit Ethernet si GameFirst ll. H97-Pro Gamer beneficiaza de SupremeFX pentru redarea unui sunet de calitate si de Sonic Radar ll, ce avantajeaza jucatorii in actiunile first-person-shooter (FPS). Noua placa de baza include si Gamer’s Guardian, o colectie de componente alese in mod special pentru durabilitate si performanta.

Jocuri mai rapide in retea
Modulul de retea montat pe H97-Pro Gamer este motorizat de Intel Gigabit Ethernet. Are avantajul de a comunica direct cu procesorul Intel pentru a oferi un transfer rapid prin TCP (Transmission Control Protocol) si UDP (User Datagram Protocol), reducand cererea de procesare si imbunatatind eficienta, lasand mai multa putere la dispozitia jocului. Inginerii ASUS au calculat ca Intel Gigabit Ethernet prelucreaza pachetele UDP, ce sunt vitale pentru dinamica jocurilor online, de doua ori mai repede decat tehnologiile LAN competitoare.3d_1gamer_s_guardianPlaca H97-Pro Gamer dispune de GameFirst II, o tehnologie ASUS care reduce latentele, prioritizand traficul online generat de jocuri. Testele efectuate de inginerii ASUS au aratat ca latentele sunt reduse semnificativ, durata unui ping fiind de pana la opt ori mai mica atunci cand GameFirst II este activat. Facilitatea EZ Mode le permite utilizatorilor ce nu detin cunostinte de specialitate sa se bucure un gaming cu latente reduse.

Stocare mai rapida pentru jocuri
H97-Pro Gamer integreaza cea mai rapida solutie de transfer sub forma conectorilor SATA Express si M.2. SATA Express pentru viteze de pana la 10Gbit/s, obtinute de cele doua linii PCI Express 2.0. Placa de baza este pregatita pentru urmatoarea generatie de unitati SSD rapide, oferindu-le jucatorilor mai multa viteza in accesarea datelor stocate.

Sunet superior in jocuri
Utilizatorii se pot bucura de un sunet perfect, cu un raport semnal/zgomot de 115dB, gratie tehnologiei SupremeFX, ce imbunatateste fiecare detaliu sonor. Chipsetul audio este izolat de interferentele electromagnetice (EMI) cu ajutorul unui scut protector, ce conserva integritatea semnalelor audio.

O linie rosie pentru ecranare separa componentele audio SupremeFX de restul placii de baza. Aceasta combinatie unica elimina efectiv interferentele asigurand o calitate audio fara cusur. Condensatorii audio ELNA adauga un sunet mai cald si natural, intregind experienta audio.

SupremeFX integreaza, de asemenea, un amplificator pentru castile de inalta fidelitate. Cu o impedanta de pana la 300 Ohmi, sunetul este comparabil cu cel redat de o placa de sunet dedicata. H97-Pro Gamer beneficiaza de Sonic Radar II, o tehnologie ASUS ce afiseaza in mod grafic si cu precizie pozitia si originea sunetelor din joc. Aceasta functie confera un avantaj celor ce ruleaza jocurile de tip FPS.
m.2Durabilitate de exceptie
Placa H97-Pro Gamer are la baza componente de inalta calitate pentru o protectie de exceptie. Sub titulatura ASUS Gamer’s Guardian sunt incluse sigurante resetabile aflate pe placa de baza ce protejeaza porturile si DRAM-ul impotriva supra-tensiunii si a scurt-circuitului. Condensatorii solizi 10K, fabricati in Japonia, tolereaza mai bine temperaturile inalte, marind durata de viata a produsului. ESD Guards, parte din Gamer’s Guardian, protejeaza activ porturile USB, conectorii audio si portul LAN impotriva descarcarilor electrostatice, componentele rezistand si mai mult.

H97-Pro Gamer ofera noul regulator de tensiune (VRM) DIGI+ pentru a imbunatati performantele si pentru a creste eficienta si fiabilitatea. Panoul I/O din otel inoxidabil poate rezista de trei ori mai mult timp comparativ cu panourile traditionale. back_io

Specificatii ASUS H97-Pro Gamer

Socket procesor Socket LGA1150 pentru a patra si a cincea generatie de procesoare Intel Core i7/ Core i5/ Core i3, Pentium si Celeron
Chipset Intel H97 Express
Memorie 4x DIMM, pana la 32GB, DDR3 1600MHzSuporta Intel Extreme Memory Profile (XMP)
Sloturi extensie 1x PCI Express 3.0/2.0 x161 x PCI Express 2.0 x16 (x4 maximum)
2x PCI Express 2.0 x1
3x PCI
Grafica (VGA) Integrata Intel HD GraphicsSuport Multi-VGA: HDMI, DVI-D, RGB
Multi-GPU Tehnologie AMD quad-GPU CrossFireX
Conectivitate pentru unitatile de stocare 1x SATA Express
1x M.2 socket 3 (cu M key – suporta unitati tip 2260/2280, in mod SATA si PCI Express)
4x SATA 6Gbit/s
Retea Intel Gigabit Ethernet cu ASUS GameFirst II
USB 6x USB 3.0 (4 pe panoul din spate, 2 pe placa)
8x USB 2.0 (2 pe panoul din spate, 6 pe placa)
Audio SupremeFX Formula cu sunet pe 8 canale
Suporta: Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel MIC Jack-retasking
– Iesire stereo 115dB SNR
– Condensatori audio ELNA premium
– Tehnologie SupremeFX Shielding
– Sonic Radar II
– Amplificator de casti
– Iesire optica S/PDIF
Dimensiuni / factor ATX, 30.5cm x 24.4cm

Bucuresti, 25 iulie 2014 – ASUS Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.