ELKOTech anunta disponibilitatea noilor laptopuri Lenovo FLEX 2


Flex 2 (15'')              ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT pe piata din Romania, anunta disponibilitatea noilor laptopuri Lenovo FLEX 2. Disponibile in variante cu ecrane de 14” si 15,6”, noile laptopuri convertibile Lenovo FLEX 2 atrag atentia prin rotatia de 300° de la modul laptop la modul stand si prin tastaturi iluminate optionale, elemente ce completeaza look-ul atractiv al dispozitivelor.

 

Laptopurile impresioneaza prin imaginile clare datorita ecranului wide full HD luminos, cu rezolutie 1920×1080 pixeli. Utilizatorii pot opta pentru placi video NVIDIA GeForce pe modele ce integreaza cea de-a patra generatie de procesoare Intel® Core™ i7, pentru o experienta de divertisment impresionanta, cu jocuri si clipuri video ce ruleaza fluid si rapid.Flex 2 (14'')

 

Echipate cu tehnologia Dolby Advanced Audio v2, laptopurile FLEX 2 redau prin boxele stereo sunetul din filme, jocuri sau muzica cu mai multa putere, claritate si cu mai putine distorsiuni.

 

FLEX 2 ofera o experienta superioara comparativ cu modelele anterioare datorita unui numar de imbunatatiri in zonele de procesare, stocare si memorie. Pentru procesare rapida si eficienta, laptopurile FLEX 2 ofera o selectie de procesoare Intel, trei optiuni diferite de stocare – HD-uri de pana la 1 TB, stocare SSHD hibrida sau stocare pe SSD-uri de pana la 256 GB – totul completat de o autonomie extinsa.

 

FLEX 2 functioneaza perfect in modul traditional al unui laptop, dedicat sarcinilor de productivitate, cu o tastatura confortabila si un touchpad multitouch stilat. Apoi se pliaza tastatura la 300° sub ecran pentru a face tranzitia in modul stand, pentru un mod diferit de a urmari filme sau de a accesa continut digital.

 

Flex 2 (14'') (2)„Noile FLEX 2 le ofera utilizatorilor doua dispozitive de exceptie – un laptop cu functii complete, multitouch si un mod suplimentar stand – intr-un singur gadget cu un pret accesibil”, a declarat Dilip Bhatia, Vice Presedinte, worldwide marketing si design, PC Group, Lenovo.

 

„Noi functii, cum ar fi un ecranul de inalta rezolutie, cu claritate mare si cele mai noi tehnologii de procesare il transforma intr-un partener ideal pentru a gestiona nevoile digitale ale utilizatorilor”, a completat el.

 

Noile laptopuri sunt disponibile in stocul si reteaua partenerilor ELKOTech din luna iunie la preturi recomandate de retail ce incep de la 2.599 de lei pentru varianta de 14” si de la 2.799 de lei pentru varianta de 15,6”.

Bucuresti, 27 iunie 2014 – ELKOTech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.