“Noaptea Studiourilor Foto” se deschide la Bucuresti in parteneriat cu Epson


Noaptea_studiourilor_foto

Vizitatorii vor putea tipari gratuit fotografii la calitate profesionala folosind imprimantele foto Epson L800

Noaptea Studiourilor Foto”, un eveniment organizat dupa modelul deja cunoscut al altor nopti albe (Noaptea Muzeelor, Noaptea Galeriilor, Noaptea Agentiilor), se deschide la Bucuresti cu 15 studiouri foto, care vor astepta vizitatorii pentru evenimente inedite si o sedinta foto gratuita. Vizitatorii vor putea lua acasa fotografiile tiparite cu imprimantele foto Epson L800.

Evenimentul se va desfasura vineri, 20 iunie, incepand de la ora 18.00. Fiecare studio foto va organiza cate un eveniment propriu cu ateliere, demonstratii interactive, workshop-uri, sesiuni de machiaj si de fotografie.

Epson L800 este o imprimanta foto care vine la pachet cu sase recipiente individuale de cerneala, originale, de cate 70 ml fiecare, pentru reincarcarea cartuşelor – negru, cyan, magenta, galben, light cyan si light magenta. Fiecare astfel de set de cerneala permite printarea a pana la 1.800 de fotografii de 10 × 15 cm, de inalta calitate, oferind un cost foarte scazut per fotografie, de doar 0,40 LEI. Astfel, utilizatorii pot lista fotografii de inalta calitate, fara chenar, pana la dimensiunea A4 si pot lista direct pe CD-uri si DVD-uri printabile, obtinand culori realiste si durabile. Listarea fotografiilor poate fi realizata rapid si eficient, o fotografie de 10 x 15 cm putand fi tiparita in numai 12 secunde. Sistemul inovator ITS care sta la baza imprimantei este garantia reducerii costurilor de tiparire si a celor operationale, facand imprimanta ideala pentru utilizatorii cu nevoi de listare mari si medii, precum fotografii de evenimente.

Programul detaliat al evenimentului „Noaptea Studiourilor Foto”, dar si harta studiourilor, pot fi gasite pe noapteastudiourilorfoto.ro sau pe facebook.com/noapteastudiourilorfoto.

Bucuresti, 18 iunie 2014 – Epson Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.