Noua tastatura iluminata wireless HTPC de la Logitech este disponibila in Romania


Logitech K830_                Logitech aduce in Romania tastatura Illuminated Living-Room Keyboard K830, un dispozitiv perfect pentru cei care doresc sa se bucure de continutul de pe computer pe televizor. Tastatura reincarcabila dispune de taste illuminate, un touchpad, conectivitate wireless avansata, astfel incat utilizatorii sa poata controla continutul multimedia, asezati in pat sau pe canapea.

 

“Din ce in ce mai multi utilizatori doresc o modalitate simpla pentru a accesa filmele, programele TV, muzica si fotografiile cu ajutorul PC-ului conectat la televizor,” a precizat Alexandru Mazilu, country manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul Logitech. “Illuminated Living-Room Keyboard K830 este conceputa pe baza acestui set-up. Tastele illuminate si design-ul premium se integreaza perfect in atmosfera oricarui living; K830 este o tastatura perfecta pentru utilizatorii de HTPC”.Logitech K830_2

 

Tastele illuminate ale tastaturii K830 se aprind sau se sting automat in functie de cantitatea de lumina din incapere, astfel incat sa poti tasta fara efort in orice conditii de iluminare. Tastele se lumineaza atunci cand utilizatorii tasteaza. Cand acestia se opresc din scris, tastele se vor stinge dupa cinci secunde pentru a reduce consumul de energie.

 

Logitech K830_1Destinat spatiilor moderne, aceasta tastatura este compacta si usoara, cu taste fine ce sunt optimizate pentru accesul divertismentului de pe televizor. Cu Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830, poti naviga cu ajutorul unei conexiuni rapide cu computerul de la o distanta de pana la 10 metri, datorita receiver-ului Unifying ce ofera conectivitate wireless 2.4GHz. Tastatura este de asemenea reincarcabila, astfel incat utilizatorii nu vor trebui sa aiba grija bateriilor.

 

Pret si disponibilitate

 

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 este disponibila in Romania la un pret recomandat de 459 Lei.

 

Bucuresti, 30 mai 2014 – Logitech Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.