Imagini ”Sharp” la DreamHack Bucuresti 2014


Quattron+MaguayQuattron Pro de la Sharp, prezent la DreamHack Bucuresti 2014

 

Sharp Romania si Maguay producator autohton de servere si PC-uri, participa la DreamHack Bucuresti 2014, cel mai mare eveniment de sporturi electronice din Europa, care va incepe maine, 26 aprilie si se va incheia, duminica, 27 aprilie. Desfasurat la Sala Polivalenta, DreamHack Bucuresti se afla la cea de-a treia editie si reuneste cei mai apreciati jucatori profesionisti din intreaga lume.

Sharp Romania va aduce la eveniment, tehnologia Quattron Pro din seria UQ10 de 60 de inch care ofera o rezolutie de 2,5 ori mai mare decat Full HD si redare de continut 4K. Aceasta inseamna ca permite vizualizarea materialelor – inclusiv continutul cu rezolutie 4K – intr-o rezolutie mai mare decat orice alt model de televizoare Full HD. Chiar daca materialul vizualizat are o rezolutie mai mica, dispozitivul de scalare al ecranului Quattron Pro va mari rezolutia sa pana la 4K, indiferent daca acesta este un semnal de pe cablu, TV, Blu-ray, DVD, de pe consola de jocuri sau prin satelit. Datorita acestui fapt imaginea va fi mai clara si mai vie.

Prezenta alaturi de Maguay, partener oficial DreamHack Bucharest pentru cel de-al doilea an consecutiv, scoate in evidenta calitatile Quattron Pro din seria UQ10, iar pentru un gamer profesionist tehnologia pe care joaca face diferenta. Vizitatorii vor putea testa jocurile preferate pe ecranul Sharp care reda inclusiv continut cu rezolutie 4K.

Maguay prezinta in premiera, in cadrul DreamHack Bucharest 2014, cele mai noi sisteme de gaming bazate pe arhitectura Intel Haswell si NVIDIA Maxwell.

Organizat anual incepand cu 2012, DreamHack Bucuresti aduce in Romania cei mai buni jucatori profesionisti din intreaga lume, in turnee unde fanii pot sa-i urmareasca in actiune pe scena sau chiar in zona de turneu. De asemenea, spectatorii mai au parte de concursuri, tombole, oferte speciale din partea partenerilor oficiali si multa distractie. La editia de anul acesta, organizatorii estimeaza un numar de 12.000 – 15.000 de vizitatori.

Bucuresti, 25 aprilie 2014 – Sharp Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.