Magazinul online MediaDOT.ro si HyperX rasplatesc pasiunea pentru IT la DreamHack Bucuresti 2014


10294409_647096985344216_4375732361815176142_nMediaDOT.ro, magazinul online dedicat pasionatilor de IT, va participa alaturi de HyperX – Kingston in cadrul DreamHack Bucuresti 2014, cel mai mare eveniment de sporturi electronice din Europa, organizat pe 26 si 27 aprilie la Sala Polivalenta.

 

Pe parcursul celor doua zile, la standul MediaDOT – HyperX vor fi organizate demonstratii impresionante de overclocking,dar si turnee League of Legends, Dota 2si Racing Car, cu premii in valoare de peste 4000 USD.Vizitatorii standului vor putea pleca acasa cu vouchere de reduceri substantiale, valabile in magazinul onlinewww.mediadot.ro.

 

In plus, pana pe 25 aprilie(ora 12.00), participantii la concursul organizat pe pagina de Facebook a MediaDOT.ro pot castiga zilnic invitatii pentru ambele zile la DreamHack Bucuresti 2014.

Situat chiar langa scena mare, pe partea dreapta, standul MediaDOT – HyperX va fi unul dintre cele mai animate si pline de surprize, iar echipaMediaDOT le va sta la dispozitie participantilor cu sfaturi privind cele mai noi produse si tehnologii din IT, detalii privind asamblarea sistemelor de top, suport tehnic pentru cei pasionati de gaming si overclocking, impresii si experiente privind jocurile nou aparute.

 

“Fideli sloganului nostru, “Din pasiune pentru IT”, am considerat ca participarea la un eveniment atat de asteptat de clientii nostri si, in acelasi timp, atat de reprezentativ pentru MediaDOT, este un prilej ce nu poate fi ratat. De peste 8 ani de zile suntem aproape de clientii nostripasionati de calculatoare si eSports, cu sfaturi profesioniste in materie de gaming si IT. De data aceasta, alaturi de echipa HyperX, am pregatit celor care ne vor vizita standul, experiente, surprize si premii mai mult decat incitante.”, a declarat Andrei Cracea, General Manager MediaDOT.ro.

 

Un adevarat festival hipnotizant de jocuri, internet de mare viteza, sporturi electronice, turnee internationale si divertisment digital, DreamHackBucuresti se afla la cea de-a treia editie si reuneste cei mai apreciati jucatori profesionisti din intreaga lume. Fanii acestora ii vor putea urmari in competitii de League of Legends, Dota 2, FIFA 14 si Starcraft II, cu premii puse in joc de zeci de mii de dolari.

Si o noutate: la standul MediaDOT & HyperX cei prezenti vor descoperi cea mai noua experienta de gaming 4k! Se vor putea bucura de noul Smart TV 3D UHD de 65 de inch (163 cm) de la Samsung

Bucuresti, 24 aprilie 2014 MediaDOT.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.