Samsung castiga doua premii TIPA 2014 pentru aparatele foto NX 30 si WB50F


NX30 TIPA awardSamsung Electronics Co., Ltd a anuntat astazi castigarea a doua premii TIPA 2014 (Technical Image Press Association) pentru categoriile ‘Best CSC Advanced’ si ‘Best Easy Compact Camera’.

 

Camera Mirrorless Samsung SMART NX30 a castigat premiul ‘Best CSC Advanced’, devenind astfel cel mai avansat model de pe piata. De asemenea, WB50F a luat premiul ‘Best Easy Compact Camera’.

 

Pentru NX30, juriul a evidentiat senzorul avansat APS-C CMOS de 20,3 Megapixeli, ce le permite utilizatorilor sa faca fotografii la o calitate foarte buna. In plus, Samsung NX AF System II ofera autofocus rapid si precis, precum si o viteza de declansare de 1/8000 si o viteza de fotografiere in rafala la 9 cadre pe secunda. Avand vizor electronic mobil, cu NX30 este mai usor ca niciodata sa descoperi o noua perspectiva. Functia Tag&Go (cu conectivitate avansata NFC si Wi-Fi) le permite utilizatorilor sa impartaseasca imaginile oricand si oriunde. Toate aceste functii au contribuit la deciza juriului TIPA de a premia aceasta camera cu premiul ‘Best CSC Advanced’. 

 

WB50FPe langa aceasta, Samsung SMART Camera WB50F a castigat premiul ‘Best Easy Compact Camera’. Acest lucru s-a datorat designului sau elegant si stilat, cu Soft Flash, care le permite fotografilor sa creeze imagini iluminate natural, luminoase si clare. WB50F are, de asemenea, un zoom optic impresionant de 12x si un senzor CCD de 16MP, care le permite utilizatorilor sa capteze fiecare detaliu cat mai clar posibil. Functia Tag & Go (avand conectivitate avansata NFC si Wi-Fi) face ca WB50F sa se conecteze cu usurinta cu smartphone-urile. Prin atingerea celor doua dispozitive, procesul de partajare de imagini devine mai usor ca niciodata.

 

Suntem mandri ca am obtinut aceste premii prestigioase”, a spus Sunny Lee, Presedinte si CEO al Samsung Electronics Europa. „Aceste premii sunt o dovada a pozitiei de lider a Samsung in inovatie si design si reflecta obiectivul nostru de a continua sa le oferim utilizatorilor aparate foto inovatoare, de ultima generatie, plasand nevoile consumatorilor pe primul loc. Suntem mandri de faptul ca am contribuit la simplificarea procesului de a capta, distribui automat si de a vizualiza momente de neuitat.”

DSC00835Premiile TIPA sunt recunoscute ca fiind cele mai dorite premii de fotografie si imagine din intreaga lume. In fiecare an, editorii TIPA voteaza cele mai bune produse de fotografie lansate pe piata in timpul celor 12 luni anterioare

 

Bucuresti, 23 aprilie 2014 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.