Noi optiuni Orange TV Go pentru smartphone, tableta si laptop


Orange TV Go              Orange are o veste buna pentru clientii care doresc sa urmareasca programele de televiziune pe dispozitivele mobile. De astazi au optiuni dedicate, iar oferta de filme disponibila prin Orange TV Go este imbogatita.

Local HD Go, World HD Go si Universe HD Go contin o oferta de canale similara cu a abonamentelor pentru televiziune prin satelit Local HD, World HD si Universe HD. Noile optiuni le aduc clientilor pana la 73 de canale TV transmise live, precum si 1 GB trafic de internet pentru navigare si streaming in serviciul Orange TV Go.

Optiunile sunt disponibile si in variantele Local HD Go+, World HD Go+ si Universe HD Go+, care ofera in plus acces la filmele, emisiunile, serialele si canalele live din platformele Voyo si Antena Play. De exemplu, clientii care opteaza pentru Universe HD Go+ pot urmari peste 90 de canale TV chiar si atunci cand se afla in miscare. Clientii care aleg aceste variante ale optiunilor beneficiaza de 3 GB trafic de internet.

Toate cele sase optiuni includ, pe langa canale TV, acces la filmele din noua optiune Movie Go Unlimited. Aceasta ofera 100 de filme de toate genurile distribuite de Media Pro si Film Box si Disney Movies on Demand. Acesta este un catalog de filme cu tematica de familie Disney, care da acces la filmele de desene animate clasice, precum si la alte filme Disney. Tot de astazi, clientii care au unul dintre abonamentele pentru televiziune prin satelit Local HD+, World HD+ sau Universe HD+ pot urmari pe dispozitivele mobile filmele incluse in Movie Go Unlimited.

Clientii care doresc sa vizioneze doar continutul platformelor Voyo si Antena Play pot activa optiunile dedicate, care beneficiaza de 1 GB trafic de internet.

Toate optiunile pentru Orange TV Go se pot activa prin sms la 321, apel la 411 sau 499 sau la Orange shop sau Orange store.

„Cresterea constanta a accesarii Orange TV Go, atat in sectiunea TV Live, cat si in sectiunea de filme ne-a demonstrat cat de deschisi sunt romanii la conceptul de televiziune online. Impreuna cu o retea 4G extinsa, care aduce o experienta video mult imbunatatita, optiunile nou lansate le ofera clientilor Orange toate conditiile pentru a urmari filmele, emisiunile si canalele preferate oricand doresc.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV se gasesc pe http://www.orange.ro/tv/ .

Bucuresti, 16 aprilie 2014 – Orange Romania

One response to “Noi optiuni Orange TV Go pentru smartphone, tableta si laptop

  1. Pingback: Cum e cu noul stick Orange TV? (review) | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.