Cisco lanseaza noi solutii de colaborare pentru companii de toate dimensiunile


4TelePresence SpeakerTrack60Compania propune alternativa video HD pentru mediul de afaceri

Cisco a anuntat lansarea unor echipamente noi de colaborare care permit organizatiilor, indiferent de dimensiunea lor, sa se conecteze de oriunde, oricand prin solutii video de inalta calitate, fiabile si interoperabile. Statisticile din industrie indica faptul ca peste 93% dintre salile de intalnire nu sunt dotate cu echipamente video de inalta calitate, ceea ce face in unele cazuri imposibila comunicarea.
Experienta extraordinara in fiecare sala de conferinte

Cisco a lansat trei sisteme video care permit partajarea de video si continut in orice spatiu de intalnire, in functie de cerintele utilizatorilor, dar si de aranjarea salii. Sistemele integrate de colaborare imbina designul subtire cu o experinta de utilizare simpla si intuitiva. A doua generatie a Cisco TelePresence® MX200 este ideal pentru incaperi mici, scalabil, inclusiv din punct de vedere al pretului, usor de instalat si care ofera rezolutie HD. Cisco TelePresence MX700 si Cisco TelePresence MX800 sunt doua modele performante, ideale pentru spatii de dimensiuni medii si largi. Aceste sisteme integrate ofera rezolutie HD si suporta H.265 care ofera utilizatorilor o calitate exceptionala cu un consum de banda redus la jumatate. Text100-Cisco_FINAL infographic

Fara compormisuri de pret sau performanta
Cisco TelePresence SX10 Quick Set foloseste echipamentele pe care multe sali mici de conferinta le au – ecranele plate – pentru a crea solutii video extraordinare, la un pret mai mic decat cel al unui PC. Sistemul transforma practic orice ecran plat intr-o solutie de colaborare video HD in mai putin de 10 minute. Prin acest sistem care face posibila o experinta de inalta calitate la un pret atractiv, Cisco isi propune sa tranforme solutiile video intr-un instrument prezent in orice sala de conferinta.

Vizibilitate perfecta

Calitatea apelurilor video este data de tehnologia din spatele camerei. Cisco lanseaza doua noi modele de camere, compatibile cu cele mai multe dintre solutiile anuntate astazi. Cisco TelePresence Precision 60ofera ce mai buna calitate a imaginii la nivel de industrie (1080p60), se adapteaza unor conditii variate de iluminare, zoom extins, asigurand o redare integrala a imaginii surprinse. Cisco TelePresence SpeakerTrack 60 are la baza Precision 60 si este un sistem dual de camera ce identifica in mod inteligent vorbitorul din incapere apropiindu-i imaginea. Recunoasterea faciala inteligenta si tehnologia de triangulatie a vocii permit camerei sa urmareasca vorbitorul in timp ce se deplaseaza si sa faca focus pe urmatorul speaker imediat ce acesta ia cuvantul. Rezultatul este o conversatie mai naturala – tranzitii mai facile, latenta redusa si mai putine intreruperi.

Solutia pentru incaperi unice si scenarii multiple
Nu toate spatiile sunt la fel si nici toti clientii nu au aceleasi nevoi. Cisco TelePresence SX80 este solutia ideala pentru integratorii de solutii care doresc sa doteze spatii mari cu solutii video. Noua solutie Cisco® SX80 este o solutie puternica si flexibila ce poate fi combinata cu diverse camere, inclusiv modelele anuntate mai sus si care suporta pana la trei ecrane. Totodata, impreuna cu MX700 si MX800, SX80 este una dintre primele platforme care suporta H.265 pentru calitate sporita si consum redus de banda.

Fiecare ecran conteaza cu Intelligent Proximity
Cisco a anuntat de asemenea integrarea capabilitatii Intelligent Proximity, varianta beta, in cateva dintre echipamentele sale*. Cu Intelligent Proximity, sistemele video Cisco ”simt” orice smartphone sau tableta prezenta in sala de intalnire si intreaba utilizatorul daca doreste sa participe la conferinta. Odata sincronizate, utilizatorul poate vizualiza pe dispozitivul propriu imaginile prezentate, poate salva diverse slide-uri si chiar reveni la slide-uri anterioare, direct de pe ecranul smartphone-ului sau tabletei personale. Este o experienta cu totul noua de a transforma dispozitivele mobile in experiente video de colaborare.

5TelePresence SX80Solutii de colaborare simplu de instalat, utilizat si scalat
Pentru a oferi utilizatorilor experiente relevante de fiecare data, trebuie ca tehnologia de colaborare sa fie simplu de instalat, utilizat si intretinut. Abilitatea de a ordona toate aplicatiile necesare pentru a sustine mediile de colaborare cu un singur SKU (stock keeping unit) si pregatirea lor pe un server imbunatatesc substantial rularea si mentenanta. Cisco a imbunatatit Business Edition 6000 prin adaugarea tuturor componentelor software necesare pentru a gestiona o conferinta video HD completa, incluzand o licenta pentru 25 de utilizatori si un nou utilitar sub forma de wizard care reduce substantial timpul de implementare. Datorita popularitatii produsului BE6000 si cererii pentru o oferta similara din partea organizatiilor mari, Cisco a anuntat Business Edition 7000 pentru organizatiile cu peste 1000 de utilizatori. Construit pentru a tine pasul cu organizatiile, noua solutie se scaleaza rapid pentru a raspunde cererilor in crestere din partea afacerilor.

6TelePresenceSX10 Quick SetColaborarea in Cloud. Cisco isi ropune sa ofere aceeasi experienta utilizatorilor solutiilor de colaborare, indiferent ca opteaza pentru o solutie on–premise, in cloud sau o combinatie intre cele doua. Astfel, Cisco a anuntat Cisco Hosted Collaboration Solution care permite utilizatorilor remote sau mobili sa acceseze solutii de colaborare in cloud fara a fi necesar un VPN. Cisco a imbunatatit HCS pentru companiile mijlocii oferindu-le posibilitatea de a beneficia de voice mail si centre de contact pentru 20-100 de agenti. Cisco a imbunatatit de asemenea eficienta operationala prin utiliare de management pentru preluarea si gestionarea mai rapida a experientelor clientilor. Aflati mai multe despre cum vor ajuta aceastea partenerii HCS sa intre pe noi piete aici.

”Tehnologia ne permite sa ne conectam si sa colaboram cu partenerii, clientii, colegii, insa pentru a fi intr-adevar eficiente, aceste solutii trebuie sa fie fiabile, sigure, scalabile si sa se potriveasca in cat mai multe scenarii. Produsele anuntate acum de Cisco nu reprezinta decat prima etapa dintr-o lunga serie de lansari ce vor urma si in care conceptul de Bring Your Own Device joaca un rol central”, a declarat Razvan Atimariti, Collaboration Product Sales Specialist Cisco pentru Europa de Sud-Est.

Disponibilitate

Toate produsele anuntate vor fi disponibile in aceasta primavara.

* Pentru mai multe informatii despre Intelligent Proximity accesati acest link.

Nota: Multe dintre produsele si caracteristicile de produs descrise sunt in diverse stadii de dezvoltare si vor fi oferite in momentul in care vor fi disponibile. Aceste produse si caracteristici pot fi subiectul unor modificari din partea Cisco, iar Cisco nu isi asuma nicio raspundere pentru intarzierea sau anularea lansarii oricaruia dintre produsele sau caracteristicile mentionate in acest document.

BUCURESTI, Romania, 14 aprilie 2014 – Cisco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.