Dell Ianseaza portofoliul Latitude Rugged Extreme, destinat profesiilor dure si conditiilor de lucru extreme


Armed Soldiers in the Desert          Dell a anuntat lansarea notebook-ului Latitude 14 Rugged Extreme si a notebook-ului convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, destinate utilizatorilor care au nevoie de solutii puternice si rezistente in conditii dificile de lucru.

 

“Latitude 12 si 14 Rugged Extreme aduc un design nou si inovatii in industrie, marcand extinderea angajamentului Dell in domeniul dispozitivelor rigidizate,” a declarat Kirk Schell, fost ofiter in cadrul US Navy si Vicepresedinte, Commercial PCs, Client Solutions Group, Dell. “Gama Rugged Extreme este sustinuta de promisiunea Latitude de a oferi PC-uri comerciale fiabile, sigure si gestionabile, care pot fi transferate usor din birou pe campul de lupta sau in orice alt mediu de lucru dificil — o asigurare neegalata de catre competitie.”Latitude 14 Rugged Extreme Notebook

Rezistenta in conditii extreme si productivitate in miscare

Solutiile Dell Latitude Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista in medii nefavorabile ce includ praf, umiditate, lichide varsate, vibratii, temperaturi extreme si alte conditii dificile in care lucreaza utilizatorii din domenii precum armata, siguranta publica, productie sau interventii rapide.

 

Notebook-urile Latitude Rugged Extreme sunt testate independent si se conformeaza cu standarde militare privind rezistenta la caderi de pana la 1,8 metri si protectia impotriva infiltratiilor, avand certificari privind emisiile si substantele periculoase din partea unei facilitati de testare terte.1 Nici un test punctual nu poate reproduce toate scenariile posibile, astfel ca portofoliul Dell Rugged Extreme a fost testat peste standardele existente pentru a asigura rezistenta sistemelor in situatii de utilizare dificile.

 

Dell Latitude 12 si 14 Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista in cele mai nefavorabile conditii, folosind cele mai robuste materiale disponibile, inclusiv ultra-polimeri rezistenti la impact si aliaj de magneziu. Pentru a asigura performanta chiar si la temperaturi foarte ridicate, cele doua sisteme sunt echipate cu tehnologie QuadCool™ Thermal Management din a 4-a generatie.

Latitude 12 Rugged Extreme Notebook - DetailPortofoliul Latitude Rugged Extreme aduce si urmatoarele inovatii:

−        Ecran perfect lizibil in lumina soarelui pentru productivitate sporita in lumina puternica

−        Ecran multi-touch rezistiv pe Latitude 12 Rugged Extreme, pentru recunoasterea gesturilor intuitive atunci cand utilizatorii poarta manusi groase

−        Primul ecran convertibil complet rigidizat din industrie, oferit de Latitude 12 Rugged Extreme

−        Andocare comuna pentru produsele din portofoliul Dell Rugged Extreme, indiferent de dimensiune

−        Tastatura cu iluminare RGB personalizabila permite utilizatorilor sa lucreze in conditii de iluminare scazuta, oferind si trecere rapida in “modul invizibil”

−        Memorie de pana la 16GB7 si stocare SSD de pana la 512GB

−        Camera web Full HD

−        Camera foto de 8 megapixeli cu blit pe Latitude 12 Rugged Extreme

−        USB 3.0 si port serial nativ pe toate produsele Rugged Extreme, dual serial/RJ-45 pe Latitude 14 Rugged Extreme

 

Notebook-urile Latitude 12 si 14 Rugged Extreme permit utilizatorilor sa fie productivi oriunde s-ar afla, oferind o autonomie crescuta – de pana la 8,5 ore si, respectiv, 14 ore2. Produsele sunt echipate cu procesoare puternice Intel® Core™ din a 4-a generatie, stocare SSD rapida si optiuni de placa grafica discreta pentru Latitude 14. Pentru ca utilizatorii sa ramana conectati si sa poata colabora cu usurinta, ambele modele ofera o gama de capabilitati wireless3, precum banda larga mobila4 si GPS5 dedicat.

Din sala de sedinte, pe campul de lupta

Latitude este o gama destinata mediului business, iar notebook-urile 12 si 14 Rugged Extreme nu fac exceptie, oferind securitate, gestionabilitate si fiabilitate de varf si permitand conectivitatea de care utilizatorii au nevoie fara sacrificarea controlului de care au nevoie departamentele IT. Noile modele asigura o gestionare simplificata a sistemelor, prin capabilitati de administrare de la distanta si tehnologia Intel® vPro™ disponibila pentru administrare eficienta cu sistemele inchise, modul TPM1.2 (Trusted Platform Module)9, conform cu standardul FIPS 140 – 2, solutii de criptare prin Dell Data Protection | Encryption si autentificate avansata prin ControlVault™, sustinute de o gama extinsa de optiuni de service si suport Dell.

 

BUCURESTI, 3 aprilie 2014 – Dell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.