Orange anunta noua oferta pentru abonati si planurile de dezvoltare 4G


IMG_2823                       Orange anunta astazi doua premiere importante pentru piata de telecom din Romania: experienta retelei 4G+, cu viteze de pana la 300 Mbps, si posibilitatea de a folosi si in roaming minutele nationale si internetul incluse in abonamente, fara costuri suplimentare. In plus, anunta ofertele de primavara dedicate abonatilor si detalii despre dezvoltarea retelei 4G in Romania.

Acoperire 4G extinsa si viteze medii reale
Din 7 aprilie, dupa intrarea in vigoare a licentelor obtinute in licitatia de spectru, Orange extinde reteaua 4G ce devine disponibila pentru mai mult de 45% din populatia Romaniei. Prezenta in toate resedintele de judet, precum si in alte orase din Romania, tehnologia 4G va oferi clientilor din peste 1.000 de localitati viteze medii reale de download de 30 Mbps si upload de 15 Mbps. Impreuna cu noua gama de optiuni dedicate, aceste viteze pot urca la viteze medii reale de download de 60 Mbps si upload de 30 Mbps.speed test CA Brasov

In premiera, viteze de pana la 300 Mbps
In premiera in Romania, tot din 7 aprilie, Orange aduce experienta retelei 4G+ care ofera clientilor din 6 orase posibilitatea sa testeze viteze de pana la 300 Mbps pentru download, folosind echipamentele de inalta performanta puse la dispozitie de catre Huawei. Orange ii invita pe clientii care se afla in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara sa testeze noua tehnologie in Orange shop si incurajeaza producatorii sa aduca pe piata din Romania dispozitive compatibile cu aceasta tehnologie.

 

Oferta de primavara
Incepand de astazi, toate abonamentele Orange au trafic de internet 3G+ inclus, la viteze medii reale de download de 6,5 Mbps, cu acoperire de 94,08% din populatie. Pentru a beneficia de viteze sau trafic de internet superioare celor incluse in abonament, din 7 aprilie, clientii vor putea alege una dintre optiunile noi dedicate.

In plus, minutele nationale din noile abonamente Cangur si Pantera pot fi folosite pentru apeluri internationale catre retelele fixe si mobile din tarile Uniunii Europene, SUA si Canada. De asemenea, noii clientii care aleg abonamentele Pantera isi vor putea folosi minutele, mesajele scrise si traficul de internet in roaming , fara o taxa suplimentara. Astfel, Orange continua initiativa inceputa anul trecut prin optiunea Go Europe si face un nou pas catre o comunicare fara granite in interiorul spatiului european.

Totodata, clientii care aleg un abonament Pantera au acces la internet 4G si primesc gratuit inca o cartela SIM, pentru a folosi acelasi trafic de internet inclus in abonamentul lor pe un al doilea dispozitiv – tableta sau modem.

4G Smartphones_Orange4G modems_Orange

 

Portofoliul complet de produse 4G cuprinde smartphone-uri, tableta, modemuri si router compatibile. Pentru a raspunde asteptarilor clientilor care doresc sa utilizeze serviciile digitale pe tableta, Orange le ofera posibilitatea celor aleg un abonament Pantera sa opteze acum intre un smartphone si o tableta la pret subventionat la semnarea contractului.

Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania„Prin serviciile de internet Orange 4G, disponibile in toate orasele mari din tara, Romania intra intr-o noua era digitala. Investitiile din ultimii ani sustin obiectivul nostru de a oferi beneficiile unei retele de internet performante, pe care clientii se pot baza, fie ca utilizeaza deja serviciile digitale sau ca urmeaza sa descopere avantajele acestora. In acelasi timp, vom cauta mereu cai prin care sa aducem cele mai noi tehnologii si sa le oferim ocazia sa le experimenteze, cum este acum cazul vitezelor de pana la 300 Mbps” a declarat Jean-François Fallacher (foto), CEO Orange Romania.

Bucuresti, 31 martie 2014Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.