Clientii Romtelecom mai au o saptamana pentru a castiga o excursie VIP la festivalul Sundance Film & Music Londra 2014


Sundance_cover_photoPana pe 18 martie, clientii Romtelecom au posibilitatea de a participa la “Critic la Sundance Londra 2014”, care le ofera sansa de a castiga o excursie VIP la Festivalul de Film Sundance din Londra, intre 25 si 27 aprilie 2014, oferita de Sundance Channel HD.

Concursul “Critic la Sundance Londra 2014” este deschis pentru toti abonatii Romtelecom, in baza codului de abonat. Tot ce trebuie sa faca pentru a intra in concurs este sa scrie o recenzie pentru unul dintre cele 10 filme listate in aplicatie. O selectie preliminara a concurentilor este realizata de catre bloggerul si criticul de film Cristina Bazavan. Dupa data de 18 martie, dintre cei noua finalisti, va fi extras prin tragere la sorti castigatorul norocos.

Castigatorul va fi premiat cu o calatorie VIP pentru doua persoane la festivalul Sundance Film & Music Londra din 25 – 27 aprilie 2014: bilete de avion dus-intors si transferuri la aeroport, 3 zile, 2 nopti cazare la hotel, bilete la proiectiile a 3 filme si un Meet and Greet exclusiv cu reprezentantii Sundance Channel.

Concursul este disponibil pe pagina de Facebook  Romtelecom, facebook.com/romtelecom, pana pe 18 martie. Regulamentul complet de concurs este disponibil aici.

11 martie 2014, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.