HTC lanseaza noul model HTC Desire 310, cu HTC BlickFeed, Video Highlights si putere mare de procesare


HTC Desire 310_3V_WhiteHTC dezvaluie noul model HTC Desire 310, care aduce o experienta facila de multi-tasking, navigare rapida pe internet si functionalitati de creare si editare video segmentului de telefoane entry-level. Cel mai nou model din gama HTC Desire, disponibil in versiunile de culoare Blue, White si Orange, combina designul sofisticat si performantele avansate – procesor puternic quad-core, HTC BlinkFeed si Video Highlights, oferind cateva dintre functionalitatile seriei de smartphone-uri HTC One consumatorilor care doresc un dispozitiv accesibil, fara sa faca vreun compromis din punct de vedere al performantelor.HTC Desire 310_6V_Blue

Peter Chou, CEO HTC Corporation: „Toata lumea isi doreste un smartphone care sa tina pasul cu inovatiile, indiferent daca acesta este varf de gama sau model entry-level. Cel mai nou model din gama HTC Desire imbina puterea super-rapida de procesare si facilitatile premium la un pret redus, oferind cea mai buna experienta de utilizare din categoria lui.”

HTC Desire 310 Orange 3VPerformante avansate

HTC Desire 310 este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHZ, apt sa indeplineasca orice provocare, indiferent de modul cum este folosit dispozitivul. Fie ca iti doresti navigare rapida pe internet, grafica impresionanta pentru jocuri si vizionare de clipuri video sau pur si simplu abilitatea de folosi alternativ multiple aplicatii, performantele exceptionale sunt o dotare standard a acestui model.

HTC BlinkFeed: Continutul web preferat direct pe ecranul telefonului mobil

Ecranul de pornire HTC BlinkFeed, lansat odata cu modelul HTC One, ofera oportunitatea de a te alatura milioanelor de utilizatori HTC care isi personalizeaza fluxul de informatii web, stiri la minut, actualizari pe retelele sociale etc, direct pe ecranul de pornire al telefonului. Afisate pe ecranul de 4,5 inch al modelului HTC Desire 310, actualizarile stirilor web si informatiilor de pe retele tip Twitter, Facebook, LinkedIn sunt redate in detaliu si culori impresionante si sunt usor de gestionat si de accesat.

Prin functia Offline Reading, HTC Desire 310 face posibila lectura articolelor oferite prin BlinkFeed, selectate dintr-un numar total de 20.000 de articole publicate zilnic de companii media de top din toata lumea, chiar si atunci cand dispozitivul nu este conectat la internet. Pentru a folosi aceasta functie, este suficient ca utilizatorii sa adauge pana la 120 de articole pe lista de lectura atunci cand dispun de o conexiune la internet si, ulterior, sa le citeasca offline.

Video Highlights: Viata ta in miscare

 

Noul model HTC Desire 310 permite transformarea fotografiilor si inregistrarilor video preferate intr-un clip video care evidentiaza momente notabile. Alege dintre fotografiile realizate cu camera HTC Desire 310 de 5MP, potriveste-le in ordinea dorita si alege piesa audio si efectele speciale favorite pentru a crea clipuri video impresionante, numai bune de partajat cu prietenii si familia prin intermediul retelelor sociale.

HTC Desire 310_PerRight_WhiteDual SIM

Utilizatorii care detin doua carduri SIM au posibilitatea de a folosi doua telefoane intr-unul. HTC Desire 310 ofera posibilitatea de a accesa simultan doua servicii de telefonie mobile de pe un singur dispozitiv.

Disponibilitate

Noul model HTC Desire 310 va disponibil in Romania, prin operatorii de telefonie mobila incepand cu luna aprilie.

Specificatii tehnice

HTC Desire 310

 

DIMENSIUNE: 132.44 x 68.03 x 11.25 mm

GREUTATE: 140 g

AFIȘAJ: 4.5 inch, FWVGA

VITEZA CPU

 • 1.3GHz quad-core CPUs

PLATFORMA

 • Android™ 4.2
 • HTC BlinkFeed™

MEMORIE[i]

 • Capacitate de stocare:  4GB
 • Slot microSD™: permite stocare suplimentara de date pana la 32GB (cardul nu este inclus)
 • RAM: 1 GB

RETEA[ii]

2G/ 2.5G – GSM/GPRS/EDGE:

850/900/1800/1900 MHz

3G – UMTS/ HSPA:

900/2100 MHz HSDPA 21, HSUPA 5.76

SIM

 • Cartela standard SIM

 SENZORI

 • Accelerometru

CONECTIVITATE

 • 3.5 mm stereo audio jack
 • Bluetooth® 4.0
 • Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n

CAMERA

 • 5 MP camera cu focalizare fixa
 • Înregistrare Full HD video 1080p
 • Camera: VGA, Înregistrare video VGA
 • Galerie cu Video Highlights

MULTIMEDIA

Formate audio compatibile:

 • Playback: .wav, .mp3, .xmf, .amr, aac .wma (Windows Media Audio 9)
 • Înregistrare: .amr, .aac

 LocaLIZARE

 • Antena GPS interna + GLONASS

BATERIE[iii]

 • Baterie reîncarcabila Litiu-polimer incorporata
 • Capacitate: 2000 mAh
 • Timp de vorbire: Pana la 11 ore pentru 3G
 • Timp de stand-by[iv]: Pana la 852 ore pentru 3G

 

ADAPTOR AC

 • Parametri/Frecventa voltaica: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz
 • Ieșire DC: 5 V si 1 A

[i] Capacitatea de stocare disponibila este diminuata datorita software-ului de operare al telefonului.

[ii] Bandele de retea pot fi diferite in unele regiuni, in functie de operatorul de telefonie mobila și de locatie. Vitezele de download și upload de date oscileaza, de asemenea, in functie de operatorul de telefonie mobila.

[iii] Timpii de operare ai baterie (timpul de vorbire, timpul de stand-by etc) variaza in functie de retea și de intrebuintarea telefonului.

IV Specificatiile in legatura cu timpii de stand-by sunt standard industriei de telefonie mobila, prezentate cu scopul de a permite comparatia intre dispozitivele mobile in circumstante similare. Consumul de baterie in modul de standy-by depinde in principal de factorul de retea, setari de telefon, locatie, mișcare, intensitate a semnalului și trafic celular. Comparatiile intre diferite dispozitive mobile care utilizeaza anumite specificatii sunt validate in conditii controlate de laborator. Circumstantele cotidiene de utilizare a dispozitivelor mobile pot influenta considerabil timpii de stand-by, conditie subscrisa specificatiilor anterioare.

Nota: Specificatiile pot fi subiect modificarilor efectuate fara notificare.

 Londra, 6 martie 2014 – HTC

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.