Samsung a lansat in Romania aparatul foto NX30


DSC00835               Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului foto NX30, ce ofera posibilitatea realizarii de imagini si filmari de inalta calitate, precum si o conectivitate imbunatatita.

NX30 continua evolutia aparatelor foto premiate NX, aducand utilizatorilor noi functii. Ideal pentru captarea imaginilor detaliate, aparatul este echipat cu un senzor avansat APS-C CMOS de 20,3MP. Sistemul de focalizare automat prin detectie de faza si de contrast, Samsung NX AF System II, asigura un auto-focus precis si rapid, captand toate momentele, inclusiv scenele in miscare rapida.DSC00839

Cu NX30 este mai usor sa fotografiezi si sa filmezi dintr-o noua perspectiva. Vizorul electronic rabatabil (XGA, 2,359 milioane de puncte) asigura o mobilitate deosebita in captarea imaginilor dorite. Ecranul touch Super AMOLED Swivel de 76,7 mm (3 inci) ofera unghiuri flexibile, fiind util pentru o multitudine de situatii de fotografiere.

 

Conectivitate SMART, Tag & Go

Cu ajutorul tehnologiei Samsung SMART CAMERA si a functiilor NFC si Wi-Fi ale NX30, distribuirea imaginilor este mai usoara ca niciodata. Mai mult, functia Tag & Go le permite utilizatorilor sa impartaseasca fotografiile printr-o simpla atingere, conectand NX30 cu smartphone-uri si tablete care dispun de NFC.

NX30 18-55mm_Right-AngleFunctia Photo Beam permite transferul unei imagini sau unui clip video catre un smartphone sau o tableta prin simpla atingere a celor doua dispozitive, fara a fi necesara o alta configurare. MobileLink le permite utilizatorilor sa selecteze mai multe imagini pentru a le trimite catre patru dispozitive SMART distincte in acelasi timp (fiecare dispozitiv va putea stoca fotografiile, evitand fotografierea repetitiva cu fiecare dispozitiv in parte). Functia Auto-Share trimite automat fiecare fotografie noua catre smartphone sau tableta, iar functia Remote Viewfinder Pro permite controlul camerei NX30 de pe smartphone, pentru ca utilizatorul sa faca zoom si sa surprinda imagini de la distanta, avand vizibilitate completa asupra scenei.

Folosind caracteristicile avansate de conectare ale NX30, imaginile pot fi incarcate automat online, salvand astfel spatiu de stocare pe card.

NX30 18-55mm_DynamicSurprinde imagini din toate unghiurile

NX30 include performantul procesor de imagine DRIMeIV, care aduce o experienta de fotografiere de neegalat si capabilitati de filmare Full HD 1080/60p. Sensibilitatea la lumina, care variaza de la ISO100 la ISO25600, permite realizarea unor fotografii clare chiar si in conditii de lumina scazuta. Stabilizatorul de imagine OIS Duo garanteaza o mai buna inregistrare a imaginilor si a filmelor, chiar si din miscare. Tehnologia inovatoare furnizata de procesorul de imagine DRIMeIV permite, de asemenea, surprinderea scenelor si a subiectilor in format 3D, prin intermediul obiectivului Samsung 45mm F1.8 2D/3D. Lansarea tehnologiei OLED Color la NX30 asigura un contrast puternic si culori naturale.

Functiile video avansate fac din NX30 solutia ideala pentru producatorii de filme in cautarea unei camere de mici dimensiuni, dar de inalta performanta. Pe langa sistemul de inregistrare video Full HD, NX30 este dotat cu o intrare standard de 3,5 mm pentru microfon pentru o captura audio de inalta calitate in timpul filmarii. Mai mult, NX30 este ideal pentru videografii profesionisti, datorita capacitatii de a inregistra si reda continutul necomprimat direct prin HDMI, cu iesire Full HD 30p, ceea ce il face usor de conectat la un ecran mare, recorder extern sau alte dispozitive HDMI.

Designul intuitiv este un element central al NX30. Doua moduri personalizate dedicate pot fi accesate pe selectorul de moduri, astfel incat setarile preferate ale camerei pot fi gasite rapid. Alte zece setari personalizate pot fi stocate pe aparatul de fotografiat. In plus, pentru fotografii cu mai multa experienta, i-Function Plus permite reprogramarea butoanelor existente in functie de setarile preferate si cel mai frecvent utilizate.

 Specificatiile tehnice le gasesti aici

Bucuresti, 20 februarie 2014 – Samsung Electronics Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.