AOC lanseaza in premiera monitoarele tactile sensibile in zece puncte


i2472Pwhut-HDAOC lanseaza in premiera doua monitoare sensibile la atingere in zece puncte. Modelele Full HD din noua Serie 72 sunt compatibile cu sistemul de operare Windows 8 si ofera functii ergonomice, pentru o experienta tactila optima. Panourile IPS de inalta calitate de 21,5″ (54,6 cm) si 23,6″ (59,9 cm) ofera unghiuri largi de vizualizare. Asa cum ne-au obisnuit pana acum, cei de la AOC au echipat modelul cu o serie de functii ce ofera un plus de confort, precum setul de porturi USB si difuzoare, dar si cu microfon si o camera web de 720p pentru apeluri video.

Unghiurile de inclinare ale Seriei 72 pot fi ajustate de la 15° la 57°i2472Pwhut-BK_front_liquid_design

 Atingerea perfecta

Ecranele tactile devin tot mai importante atat in mediul profesional, cat si in home office. Navigarea pe Internet, jocurile sau redarea de continut multimedia se pot transforma intr-o experienta cu totul noua cu ajutorul sistemului de operare Windows 8. AOC imbogateste segmentul monitoarelor tactile prin introducerea ecranelor cu sensibilitate la atingere in zece puncte. Modelul i2272Pwhut Full HD de 21.5″ (54.6 cm) si „fratele sau mai mare”, i2472Pwhut de 23.6″ (59.9 cm) sunt certificate Windows 8. Datorita sensibilitatii tactile in zece puncte, monitorul poate fi controlat cu ambele maini, indiferent daca utilizatorii doresc sa scrie e-mailuri, sa cante la pian prin intermediul unei aplicatii Windows 8 sau pur si simplu sa se joace. Pentru sarcinile de zi cu zi, cele doua modele pot fi folosite ca monitoare standard.

 

i2272Pwhut-BK_back_to_leftSpecificatii avansate

Echipate cu panouri IPS de inalta calitate, monitoarele myTouch ofera unghiuri largi de vizualizare, de pana la 178°, pentru vizionarea de continut multimedia, de la filme la aplicatii de tip Office, oricare ar fi pozitia utilizatorilor fata de ecran. Monitoarele WLED cu rezolutie Full HD ofera o luminozitate de 250 cd/m² si un timp de raspuns de numai 5ms; astfel, acestea pot fi folosite chiar si de catre gameri. Alaturi de intrarea D-Sub, sursele de semnal pot fi conectate si prin intermediul celor doua porturi HDMI. Cu ajutorul functiei MHL, impatimitii sistemului de operare Android isi pot conecta gadgeturile direct la monitor pentru a afisa continutul pe ecranul acestuia. Astfel,  cele mai frumoase amintiri pentru pot fi  impartasite cu cei dragi pe un ecran mai mare.

 

 

O multitudine de functii

Modelele din Seria 72 sunt echipate cu un set de difuzoare de inalta calitate, cu o putere de 2 watt, prin intermediul carora utilizatorii se bucura de o experienta multimedia completa. Perifericele si alte gadgeturi precum memory stick-urile, pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 si USB 2.0. Pentru conferinte sau apeluri video, AOC a echipat monitoarele myTouch cu o camera frontala de 720p si cu un microfon integrat. Pentru mai mult confort, ecranul poate fi inclinat in pozitia optima pentru nevoile de utilizare – de la tastare, la vizionarea de filme sau citirea de documente.

 

Monitoarele myTouch de la AOC vor fi disponibile incepand cu luna februarie la pretul de 1549 lei pentru modelul i2272Pwhut si 1699 lei pentru modelul i2472Pwhut.

Bucuresti, 17 februarie 2014 – AOC Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.