Allview lanseaza A5 Quad, cel mai accesibil smartphone Quad Core din gama actuala


A5_Quad Poza Principala Allview lanseaza astazi smartphone-ul A5 Quad. Noul device este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, doua camere foto, ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si este compatibil cu tehnologia HD Voice.

„Destinat celor care vor sa se bucure de toate facilitatile unui smartphone performant la un pret accesibil, A5 Quad ofera viteza de procesare sporita, o experienta fluenta de browsing si multi-tasking si o interfata prietenoasa”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Noul device Allview este dotat cu o camera principala de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, functie de inregistrare video Full HD si fotografiere HDR. Camera dispune de functiile panoramic photo, best picture, background clearup si face detection. In partea frontala a telefonului se afla o a doua camera foto care faciliteaza convorbirile video.

A5 Quad ofera conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth si Wi-fi direct.

Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil în doua variante de culoare (alb si negru) si poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 599 lei.

Brasov, 9 ianuarie 2014 – Allview Mobile Romania

2 responses to “Allview lanseaza A5 Quad, cel mai accesibil smartphone Quad Core din gama actuala

  1. Imi place enorm de mult noul telefon a celor de la Allview. Si inca nu-mi vine sa cred 599 lei cu procesor Quad Core? Incredibil de accesibil. Telefonul este compatibil si cu tehnologia Smart2View, care iti poate reda fisierele din telefon si pe un televizor compatibil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.