Lenovo a prezentat azi noile laptopuri Y40, Y50, Z40 si Z50 precum si desktopul all-in-one (AIO) C560


Lenovo-Y50-1280x718Lenovo a prezentat astazi trei noutati in gama sa de laptopuri si desktopuri pentru consumatori care imbogatesc experienta de utilizare. Noile laptopuri Y40, Y50, Z40 si Z50 precum si desktopul all-in-one (AIO) C560 ofera performante avansate si divertisment inglobate in solutii de design portabile si de dimensiuni reduse. Laptopurile din seria Y le ofera utilizatorilor tehnologiile necesare pentru o experienta multimedia completa, cu cele mai noi solutii de grafica si sunet, in timp ce seria Z ofera o varietate originala de culori ale carcasei, recunoastere faciala VeriFace si control prin voce sau miscari. Noul AIO C560 aduce in familie un computer desktop cu ecran tactil de mari dimensiuni si cu multiple puncte de sensibilitate care este pregatit si pentru munca, si pentru joaca. Monitorul Lenovo LI2821 Wide copleseste simturile vizuale cu rezolutia 4k, iar gama este completata de noile monitoare LI2223s si LI2323s.Lenovo-Y40-1280x718

Seria Y pentru performanta, seria Y pentru divertismentul multimedia

Noile laptopuri Y40 de 14 inci si Y50 de 15.6 inci ofera o puternica experienta mobila Windows 8.1. Carcasa neagra ascunde o varietate de tehnologii, printre care si o tastatura iluminata optionala pe Y50, model care ofera si posibilitatea de a alege un display cu rezolutie pana la Ultra HD 3840×2160 sau un display tactil Full HD 1920×1080, in timp ce Y40 ofera un display Full HD.

Cele doua laptopuri ofera grafica de cel mai inalt nivel – cu placa AMD Radeon™ optionala pe Y40 si NVIDIA® GeForce® optionala pe Y50.  Echipate cu procesor pana la Intel® Core™ i7 din a patra generatie, cu Windows 8.1 si stocare HDD sau SSD, Y40 si Y50  le permit utilizatorilor sa jongleze cu multiple activitati precum urmarirea de filme sau fotografii, aplicatii diverse si interactiunea pe retele sociale. Filmele au un sunet bogat si rezonant datorita difuzoarelor JBL® si tehnologiei Dolby® Home Theater® v4.

Pe langa greutatea redusa, noile laptopuri Z40 de 14 inci si Z50 de 15.6 inci ridica stacheta productivitatii mobile. Aceste laptopuri foarte portabile sunt echipate pentru performanta si sunt pregatite pentru ultimele noutati in divertismentul digital, datorita ecranului optional Full HD 1920×1080, procesorului pana la Intel® Core™ i7 din a patra generatie, graficii optionale NVIDIA® GeForce®, sistemului de operare Windows 8.1 si tehnologiei audio Dolby Home Theatre v4. Sunt de asemenea echipate cu stocare HDD sau hibrida SSHD de pana la 1 TB. Laptopurile Z40 si Z50 sunt disponibile in culorile negru, argintiu sau alb.

Utilizatorii pot rula filme de pe laptop pe televizor, folosind tehnologie WiDi 1 sau prin conexiunea HDMI-out pentru a transmite prin cablu imagini de inalta definitie. Laptopurile sunt prevazute cu conectivitate de ultima ora, WiFi 802.11ac si camere web de inalta definitie. Sunt de asemenea echipate cu tehnologii care creeaza o experienta de utilizare amuzanta si usoara: sistemul de recunoastere faciala  Lenovo VeriFace Pro pentru logarea in sistem, controlul prin gesturi care permite rasfoirea fotografiilor si filmelor cu o simpla miscare a mainii, si controlul vocal pentru aplicatiile multimedia.

lenovo-all-in-one-desktop-c560-black-front-keyboard-mouse-8AIO Lenovo C560 cu ecran tactil pentru familie

Noul AIO accesibil C560 este un perfect computer de familie cu Windows 8.1. Ecranul sau de 23 de inci cu rezolutie optionala full HD 1920×1080 si sensibilitate in mai multe puncte aduce si mai aproape continutul digital personal sau profesional. Acest AIO asigura o performanta fara compromisuri: procesorul care ajunge pana la Intel® Core i7™ de a patra generatie si grafica NVIDIA® GeForce® ofera promptitudine in functionare. Audiofilii si pasionatii de filme vor savura experienta oferita de sistemul audio Dolby® Advanced Audio™ si de convenabila unitate DVD RW, atunci cand asculta muzica sau urmaresc  filme, iar stocarea devine practic nelimitata datorita unitatii HD de 2 TB. Noul AIO C560 ofera WiFi si un tuner TV optional pentru a fi folosit in diverse locuri din casa ca un televizor sau ca o tableta de (foarte) mari dimensiuni. Este prevazut de asemenea cu conexiune HDMI-out si permite suplimentarea cu usurinta a memoriei sau a unitatii de stocare HD, fara a fi nevoie de scule specializate. Este disponibil in culorile negru si alb.

Monitorul Lenovo cu rezolutie 4K

Noul monitor Lenovo LI2821 Wide de 28 inci ofera o experienta senzoriala unica datorita ecranului sau UHD 3840×2160 care afiseaza continut la rezolutie 4k. Monitorul este dedicat utilizatorilor care prefera continut digital la cea mai mare rezolutie disponibila. Noul LI2821 Wide ofera DisplayPort si conectivitate HDMI, MHL si VGA, are difuzoare JBL® pentru un sunet bogat, o camera web de 1080p, timp de raspuns super rapid si un raport de contrast dinamic de 10 milioane la 1. Monitorul ofera de asemenea posibilitatea de partitionare a imaginii in doua pana la patru zone, pentru vizionare picture-in- picture. Conceput pentru o excelenta experienta VOIP, monitorul include o camera web cu capac, un microfon cu filtrare de zgomot, preluare a apelurilor Skype sau Lync printr-o apasare de buton.

La randul lor, monitoarele Lenovo LI2223s de 21.5 inci si LI2323s IPS FHD de 23 inci ofera un design stilat datorita standurilor din aluminiu, care pot fi usor desprinse pentru montarea pe perete cu ajutorul sistemelor VESA.

Pentru toate aceste noi produse Lenovo ofera un portofoliu de solutii service integrate, inclusiv extinderi de garantie, suport tehnic premium si protectie la deteriorari accidentale pentru laptopuri.

Preturi 2

Preturile laptopurilor Lenovo Y40 si Y50 pornesc de la $999.

Preturile modelelor Lenovo Z40 si Z50 pornesc de la $599.

Pretul noului AIO C560 porneste de la $659.

Monitoarele Lenovo LI2223s, LI2323s si LI2821 Wide au preturi de la $179.99, $219.99 si respectiv $799.

LAS VEGAS – 6 ianuarie 2014 – Lenovo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.