ELKOTech anunta lansarea noii serii de camere de supraveghere video Intelligent de la ACTi


ACTi_I92ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO anunta lansarea de catre ACTi Corporation a noii serii de camere de supraveghere – Intelligent. Noua serie ofera experiente noi si ridica stacheta in domeniul supravegherii video. ELKOTech este unic distribuitor de produse ACTi in Romania.
Noua serie Intelligent include camere de indoor si outdoor PTZ cu rezolutii de 1 Megapixel si 2 Megapixeli, oferind detalii de inalta calitate. Cu ajutorul unui zoom optic de 30x si autofocus rapid, aceste camere pot acoperi arii extinse si zone de interes specific, fara a afecta calitatea imaginii si fara a omite vreun detaliu in timp ce se ajusteaza focusul.
Acestea sunt primele camere PTZ ACTi de tip speed dome, care ofera in acelasi timp calitate video si miscare continua, putand monitoriza astfel o multitudine de spatii, precum aeroporturi, stadioane sau strazi.
O caracteristica importanta a acestei serii de camere de supraveghere este Extreme WDR, pentru monitorizare ideala in conditii dificile de iluminare. Cu ajutorul Extreme WDR pot fi obtinute imagini clare, chiar si in mediile cu lumina contrastanta. Spre exemplu, compensandu-se lumina puternica a farurilor unei masini, se poate obtine o imagine clara a numarului de inmatriculare a acesteia.

 

Seria Intelligent include:

 

Camerele PTZ de interior: I91 – 1MP, zoom 30x si I92 – 2MP, zoom 30x

Camerele PTZ de exterior: I93 – 1MP, zoom 30x si I94 – 2MP, zoom 30x

Camerele de exterior de tip dome: I95 – 1MP, zoom 30x, I96 – 2MP, zoom 30x

BUCURESTI, 10 decembrie 2013 – ELKOTech Romania

//

//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.