Sharp intra la promotie cu SMART QUATTRON si MORE THAN SMART


Leaflet A5 RO (1)Sharp a inceput campania de promovare a televizoarelor. Promotia SMART QUATTRON este dedicata televizoarelor Sharp AQUOS cu tehnologie unica Quattron. Clientii care se vor decide la cumpararea televizoarelor din seria LE857E, LE835E sau LE840E vor primi iPad Apple® 32GB*. Pe participantii promotiei ii asteapta Apple TV® Media Player, cu castig in concurs. Incepe promotia MORE THAN SMART, care include modelele televizoarelor Sharp ramase. Toti, care vor lua parte au sansa de a dobandi Dongle Android TV.

SMART QUATTRON

Clientii, care pe perioada promptii se decid sa cumpere 60-, 70-, sau 80- inch televizor Sharp AQUOS LED 3D cu tehnologia Quattron seria LE857E, LE835E sau LE840E pot primi – iPad Apple 32GB. Pe participantii promotiei ii asteapta de asemenea premii – un Apple TV® Media Player. Pentru a primi iPad Apple® si sa luati parte la concurs Apple TV® Media Player, trebuie sa va inregistrati pe pagina web http://www.moresmart.tv.

Leaflet A5 RO (2)

MORE THAN SMART

Promotia MORE THAN SMART se refera la toate modelele actuale de televizoare Sharp, din oferta, care nu fac parte din promotia SMART QUATTRON. Fiecare cumparator de televizor Sharp ia parte la concurs, si are sansa sa castige – un Dongle Android TV, care da un acces nelimitat la aplicatia de pe platforma Android. Pentru a profita de promotie, trebuie sa va inregistrati pe pagina web http://www.moresmart.tv, dupa inscrierea datelor personale necesare, trimiteti la Sharp o fotografie creativa a noului tau televizor a marcii Sharp.

2 decembrie 2013 – Sharp Electronics Romania

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.