Google Romania lanseaza programul pentru studenti Online Marketing Academy


Google Online Academy                 Google incepe inscrierile in programul Online Marketing Academy (OMA), lansat in colaborare cu universitati din 9 orase ale tarii: Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Oradea, Timisoara si Craiova. Online Marketing Academy este primul program educational de nivel national organizat de Google in Romania si, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educationale organizate de Google in Europa.

Programul se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialisti Google si traineri certificati. La finalul cursurilor fiecare student va primi din partea Google Romania o diploma de participare a programului Online Marketing Academy, iar cei interesati de o cariera in mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul II.

Pe parcursul trainingurilor, studentii vor avea ocazia sa se intalneasca cu echipa Google Romania si cu agentii de advertising top din tara, sa afle mai multe despre cum se realizeaza o campanie de publicitate in mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de publicitate. Antreprenori cu experienta le vor vorbi despre modele de business in online si exemple de succes, iar traineri certificati de Google le vor demonstra cum pot sa foloseasca Google AdWords si Google Analytics in promovarea online.

Ca absolvent al programului-pilot, nu pot decat sa recomand OMA tuturor celor ce intentioneaza sa foloseasca mediul online pentru dezvoltarea unei cariere sau pentru promovarea propriului business”, spune Alexandru Blogu, participant in cadrul programului-pilot de anul trecut iar acum membru al echipei Google in Romania.

 

“Prin acest program ne dorim sa punem bazele urmatoarei generatii de specialisti in marketing online. De aceea, pe langa cursurile practice bazate pe studii de caz, le vom pune la dispozitie absolventilor OMA o platforma de joburi prin care vor putea fi contactati de companii si agentii interesate de astfel de specialisti”, declara Rares Rusu, Marketing Manager la Google Romania.

Trainingurile se vor desfasura in perioada noiembrie – decembrie 2013 in universitatile partenere, iar studentii interesati sunt invitati sa se inscrie la adresa www.google.ro/ads/academy pana la data de 1 noiembrie.

Universitatile partenere in programul OMA: Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes Bólyai, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Transilvania, Universitatea Lucian Blaga, Universitatea din Oradea, Universitatea din Craiova si Universitatea Petru Maior.

14 Octombrie 2014 – Google Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.