In curand Defcamp 2013 Bucharest


DefCamp-2013-Bucharest             In perioada 29 – 30 noiembrie, la Crystal Palace Ballroom, Bucuresti are loc unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatica din Romania – DefCamp. Evenimentul ii are ca invitati speciali pe Raoul Chiesa, fondator si presedinte The Security Brokers si Carsten Eiram, Chief Research Officer la Risk Base Security.Ajunsa la a patra editie in acest an, DefCamp este o conferinta cu traditie in Romania. Cu aceasta ocazie va invitam sa vizualizati spotul conferintei din acest an, in exclusivitate.

Pana la data de 20 octombrie, cei interesati de inscrierea la conferinta pot beneficia de o reducere de 20%. Mai sunt mai putin de 14 zile!
Evenimentul din aceasta toamna va antrena participantii in discutii referitoare la 0days, PRISM, mobile security problems, DDOS, networking, P2P networks, social engineering, camera surveillance, application security research, lockpicking, secure system administration. Prezentarile sunt sustinute de specialisti precum Raoul “Nobody” Chiesa, Presedintele The Security Brokers si Carsten Eiram, Chief Research Officer la Risk Base Security acestia fiind si invitatii speciali ai evenimentului.
Lista este intarita de Kizz MyAnthia, Senior Penetration Tester – Shadowlabs la HP Enterprise Security, Nathan LaFollette “httphacker”, Senior Security Consultant – Shadowlabs la HP Fortify, Nir Valtman, R&D Chief Security Officer @Retalix, Milan Gabor, CEO al Viris, Adrian Furtuna, Security Consultant la KPMG Romania, Bogdan Alecu, System Administrator la Levi9 si speaker cu traditie al DefCamp, dar si de Alex Negrea, Co-founder al docTrackr.com.

DefCamp 2013 este cel mai mare eveniment din domeniul securitate informatica & hacking din tara, fiind asteptati in capitala peste 300 de participanti din Romania si din tarile vecine, participanti cu nivele de experienta variate – de la studenti si elevi pana la lideri in industrie si experti in securitate cibernetica si research.

“Asteptam cele peste 48 de ore ale DefCamp 2013 din prima clipa in care am incheiat ultima editie a evenimentului. E pur si simplu hipnotizant sa schimbi idei, sa concurezi si sa cunosti oameni cu care intri in contact doar in mediul virtual. DCTF (DefCamp Capture the Flag) – competitia principala a conferintei, Hack the Machine, App2Own, Spot the Cop, Wall of Sheep sunt doar cateva dintre activitatile ce vor incerca sa va mentina atenti la DefCamp 2013. Uneori, mi-as dori sa fiu participant pentru a ma putea bucura la maxim de aceste clipe!”, a declarat Andrei Avadanei, fondatorul si coordonatorul conferintei DefCamp.

Oricine poate aplica in calitate de speaker la conferinta, mai ales ca editia DefCamp 2013 este prima editie in care Call for Papers a fost lansat oficial, data limita pentru inscrieri fiind 1 noiembrie.

Competitia DCTF (DefCamp Capture the Flag) va avea o etapa de calificari online, programata pe 15 noiembrie, urmata de un duel in timpul evenimentului intre echipele finaliste. Temele competitiei sunt extrem de variate si provocatoare – exploits, cryptography, programming, steganography, forensics, reverse engineering sunt doar cateva dintre topicurile celor 25 de probleme din etapa de calificare.

Activitati similare cu DCTF, dar dedicate direct participantilor de la eveniment sunt Hack the Machine si App2Own unde oricine va avea la dispozitie diverse servicii si servere prin care sa isi puna la incercare skillurile si sa castige premii.

Mai mult decat atat, orase precum Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara nu vor fi uitate. In acest an a fost lansat sub sloganul “DefCamp la tine acasa” proiectul pilot 127.0.Def.Camp, eveniment de o zi ce va aduna speakeri si participanti locali in cele trei orase la sfarsitul lunii octombrie.

DefCamp a ajuns in doar 3 editii sa fie evenimentul cel mai asteptat de intreaga comunitate de INFOSEC & hacking din Romania. E momentul perfect sa intri si tu in vibratie! Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul evenimentului sau contacta direct la adresa contact@defcamp.ro.

8 Octombrie 2013, Bucuresti – DefCamp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.