King lanseaza cel de-al doilea titlu produs integral in studioul din Bucuresti


Gospo's Great Adventure_logo

Gospo’s Great Adventure poarta numele creatorului sau si este disponibil pe platforma King.com

King anunta lansarea celui de-al doilea titlu din portofoliul sau produs integral in studioul din Bucuresti. Gospo’s Great Adventure este un joc de tip casual cu elemente de puzzle si va fi disponibil utilizatorilor din intreaga lume pe platforma King.com, incepand cu data de 19 septembrie pentru abonatii site-ului si 23 septembrie pentru toti membrii site-ului.

„Suntem curiosi sa vedem care va fi reactia utilizatorilor in privinta acestui joc si ne dorim sa aiba cel putin succesul pe care l-a avut Bubble Witch,” declara Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucuresti. „Gospo’s Great Adventure vine cu o poveste amuzanta legata de alegerea numelui. Cautam un nume atractiv si usor de retinut care sa ilustreze principalele elemente din joc, insa toate erau luate. Atunci, ne-a venit ideea de a imprumuta porecla colegului nostru care a lucrat la dezvoltarea sa, Gospo,” adauga Mihai Sfrijan.Screen_4

La dezvoltarea acestui titlu a lucrat o singura echipa de prototipare de la studioul din Bucuresti, iar timpul necesar finalizarii versiunii pentru platforma King.com a fost de 4 luni. Gospo’s Great Adventure este tot un joc casual de tip puzzle, insa aduce un gameplay usor diferit de celelalte jocuri din portofoliu. Acesta presupune o combinație de elemente din Candy Crush Saga si Pet Rescue Saga cu cateva elemente de fizica. Jocul va fi disponibil pe platforma King.com pe 19 septembrie doar pentru abonatii site-ului, iar incepand cu 23 septembrie pentru toti membrii site-ului. Astfel, milioane de utilizatori din intreaga lume vor avea ocazia sa-l testeze, iar daca titlul se va dovedi popular, atunci se va discuta posibilitatea portarii sale pe platformele Facebook si mobile.

Gospo’s Great Adventure este cel de-al doilea titlu din portofoliul King dezvoltat integral de studioul din Bucuresti, pornind de la ideea de joc, pana la prototipare, dezvoltare si testare. Primul titlu dezvoltat de romanii de la King a fost Bubble Witch Saga care s-a dovedit a fi un hit, inregistrand primul milion de dolari profit in doar 41 de zile de la lansare. Echipa de la studioul King din Bucuresti lucreaza in continuare la dezvoltarea de noi niveluri pentru Bubble Witch Saga, jocul fiind constant in topul aplicațiilor pe platformele Facebook si mobile.  Studioul King este prezent in Romania de aproape 2 ani, timp in care a crescut de la 4 angajați la 50, continuand sa caute oameni talentați si pasionați de industria gaming-ului care sa se alature echipei pana la finalul anului. Romani de la King se ocupa cu dezvoltarea de noi titluri, dezvoltarea de noi niveluri pentru titlurile deja existente si testarea versiunilor de Facebook si mobile ale tuturor titlurilor din portofoliul King.

King se menține in poziția de cel mai mare dezvoltator de jocuri pe Facebook, cu 250 de milioane de utilizatori activi pe luna, care acceseaza zilnic cele mai populare titluri din portofoliu: Candy Crush Saga, Bubble Wich Saga, Pet Rescue Saga, Farm Heroes Saga si Papa Pear Saga. Pe platformele mobile, iOS si Android, King este prezent constant in top 3 jocuri si aplicații cu 3 titluri: Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga si Pet Rescue Saga, urmand ca si Papa Pear Saga sa fie lansat pe mobile in aceasta toamna.

Bucuresti, 19 septembrie 2013 – King.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.