Sharp Electronics isi extinde operatiunile in Europa Centrala si de Est si inaugureaza filiala din Romania


IMG_7647                  Din septembrie 2013, Sharp Romania este noua filiala pe care Sharp Electronics o are in Europa. Cu sediul central la Bucuresti, noua companie se va concentra pe comercializarea electronicelor de larg consum, aparatura audio-video si electrocasnice.

Extinderea Sharp pe piata din Romania, alaturi de infiintarea mai multor filiale europene Sharp, face parte din strategia de dezvoltare a activitatilor companiei japoneze pe mai multe piete din regiunea Europei de Est.

Decizia de a crea filiala Sharp Electronics din Romania a fost luata in urma unei serii de observatii si analize privind potentialul pietei locale. Schimbarile economice si mediul favorabil investitiilor reprezinta argumente in plus care au influentat decizia noastra de a extinde afacerile Sharp in Romania”, declara Jacek Klekowski, Presedintele Sharp Electronics pentru Europa de Est.IMG_7656

Gama de produse pe care filiala Sharp din Romania o va comercializa pe piata locala include electronice de larg consum si electrocasnice: televizoare LCD, echipamente audio, frigidere, congelatoare, cuptoare cu microunde, cuptoare cu aburi Steamwave, aparate de aer conditionat, purificatoare si umidificatoare de aer.

Dintre produsele oferite de Sharp Romania, cele mai noi televizoare – AQUOS LED LCD – merita o atentie speciala. Gama de produse din acest an include zeci de modele de inalta tehnologie, adica televizoare cu o calitate a imaginii incomparabila, dezvoltate cu panouri X-Gen si cu tehnologia Quattron.

IMG_7668Sharp se mandreste cu cea mai larga gama de televizoare cu ecrane mari: de 50, 60, 70, 80 si de 90 de inch”, declara Bogdan Pasat, Manager de Marketing si Vanzari in cadrul Sharp Romania. ” Pana acum, produsele Sharp au fost comercializate pe piata din Romania printr-o retea de distribuitori. Odata cu intrarea directa a Sharp Electronics pe piata din Romania, activitatile de marketing si comunicare ale companiei se vor evidentia”, adauga Pasat.

Atat in Europa, cat si in Romania, Sharp este lider de piata incontestabil in industria televizoarelor cu ecrane mari cu o cota de piata de peste 50%. Trebuie adaugat ca Sharp este unicul producator de televizoare LED standard de 90 de inch, iar modelul AQUOS 3D LED LC-90LE757 de 90 de inch a fost lansat in Europa chiar in aceasta primavara. Din iunie 2013, modelul respectiv a ajuns pe aproape toate rafturile din Europa, inclusiv in Romania.

Bucuresti, 3 septembrie, 2013 – Sharp Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.