Lenovo anunta noile modele Think


X240s_FlatNoile monitoare Full HD si tehnologia bateriilor “hot swap” asigura pana la 17 ore de functionare intre alimentari

 

Noua serie ThinkPad S ofera performanta si stil pentru companiile mici si mijlocii

 

Lenovo  a anuntat azi noile laptopuri mai subtiri si mai usoare din portofoliul ThinkPad. Ultrabook-urile ThinkPad T440s, T440 si X240 au un design modern si livreaza performanta la nivelul celor mai pretentiosi clienti business, oferind in acelasi timp placerea utilizarii si aspectul propriu laptopurilor destinate pietei de consumatori. Noile modele din gama ThinkPad sunt mai subtiri cu 20%, au o varietate de optiuni pentru carcasa, trackpad cu pana la 45% mai mare, functionalitate click imbunatatita si suport pentru gesturi in Windows 8. Aceste laptopuri asigura autonomie pentru intreaga zi de lucru, datorita noii tehnologii Power Bridge si continua sa asigure calitatea si durabilitatea care le-au conferit statutul de lider in segmentul laptopurilor comerciale1.

”Imbunatatirile constante si ambitia puternica de a construi mereu un laptop mai bun au dus la crearea acestor modele ThinkPad mai subtiri, mai usoare si mai durabile, cu un design mai simplu si cu o incredibila autonomie de pana la 17 ore,” a declarat Dilip Bhatia, vicepresedinte Marketing, Think Business Group, Lenovo. “Dupa cercetari extinse impreuna cu sute de utilizatori din intreaga lume, Lenovo a redefinit standardul laptopurilor Ultrabook din clasa de business. Miile de ore petrecute alaturi de clientii nostri au dus la aparitia unor inovatii si imbunatatiri in folosirea personala sau de business a acestor PC-uri. Noul design ThinkPad satisface nevoile managerilor de IT si ale utilizatorilor.”

X240s_HingeCand tehnologia devine simpla
Prin optimizarea consumului de curent electric si folosirea celor mai noi procesoare Intel Core din a patra generatie, noile Ultrabook-uri ThinkPad pot atinge o autonomie de pana la 17 ore2. Noua tehnologie Power Bridge le permite utilizatorilor sa isi schimbe bateriile externe fara a-si opri laptopurile. Aceasta noua caracteristica “hot swap”, disponibila cu bateriile ThinkPad 68(23.5Wh), 68+ (72Wh) si cele de 48Wh  ofera flexibilitate in aproape orice situatie si mareste autonomia dincolo de limitele unei zile intregi. Aceste baterii ThinkPad externe sunt inter-schimbabile intre noile Ultrabook-uri ThinkPad, permitand o recuperare rapida a investitiei.

Angajamentul Lenovo pentru calitatea si fiabilitatea ThinkPad inseamna ca noile Ultrabook-uri sunt prevazute cu numerosi senzori care monitorizeaza sistemul, senzori de soc, senzori termali care detecteaza si administreaza caldura, senzori de tensiune pentru a controla curentii din sistem si pentru a proteja componente importante.

Protejarea componentelor si a datelor au fost mereu elemente esentiale in design-ul ThinkPad. Sistemele de securitate biometrice (cititoare de amprenta) si detectarea intruziunilor sunt atasate la modulul Trusted Platform Module, care pastreaza datele in siguranta. Materialele usoare din fibra de carbon maresc protectia fizica si contribuie la scaderea grosimii si greutatii acestor Ultrabook-uri.

Alaturi de bateriile inter-schimbabile, linia ThinkPad ofera noi solutii de andocare. Cu linii de design simple si elegante, noile ThinkPad Basic Dock, Pro Dock si Ultra Dock ofera o larga varietate de conexiuni si imbunatatiri.

X240s_Flat_Angle_1ThinkPad T440s si T440: Alegerea perfecta pentru profesionistii din business

Seria ThinkPad T, cel mai popular laptop Lenovo, este elementul central al portofoliului de business al companiei si duce mai departe aceasta mostenire prin noile ThinkPad T440s si T440. Cele doua modele au in comun o serie de caracteristici, oferind pana la un terabyte de stocare locala, solutii optionale de stocare SSD, WiFi de ultima generatie, tehnologie optionala 4G WWAN. La o grosime de numai 21mm, ambele laptopuri sunt create sa ofere eficienta maxima in deplasare, cu o autonomie de exceptie.

Ecranul Touch Full HD este disponibil pe ThinkPad T440s, in timp ce T440 este prevazut cu un ecran HD+ de 14 inci cu senzitivitate tactila optionala pentru o experienta Windows 8 imbunatatita. ThinkPad T440 poate avea un cititor carduri inteligente, pentru o securitate si mai mare.

X240s_StandardThinkPad X240: Visul oricarui razboinic al drumurilor”

ThinkPad X240 este ultraportabilul de afaceri ideal. Construit pentru mobilitate extrema si afaceri serioase, X240 cantareste mai putin de 1.3 kg si are o grosime de numai 20.3mm. Prevazut cu o gama de procesoare care ajunge pana la Intel Core i7 din a patra generatie, cu pana la un terabyte spatiu de stocare, cu un ecran Full HD de 12.5 inci cu senzitivitate tactila optionala, tastatura iluminata din interior si un set complet de porturi pentru conectivitate totala, noul X240 este adevaratul Ultrabook subtire si usor.

Seria ThinkPad S: Creata pentru companiile mici aflate in miscare

Fie ca este vorba de afaceri sau divertisment, noile ThinkPad S440 si S540 ofera un aspect si o experienta de utilizare premium, cu un design care permite folosirea unui ecran mai mare intr-o carcasa mai mica. Prevazute cu cele mai noi procesoare Intel Core din a patra generatie, cu o gama de ecrane care ajunge pana la Touch Full HD Anti-Glare, noile S440 si S540 ofera combinatia perfecta de productivitate si divertisment.

Conectorul unic Lenovo OneLink permite conectarea printr-un singur cablu la sistemul de andocare OneLink Dock pentru transferuri super-rapide USB 3.0, video nativ, Gigabit Ethernet si alimentare cu curent electric.

LT2934z_FrontO experienta mai buna cu ThinkVision
Pentru prima data, Lenovo ofera formatul panoramic 21:9, prin noul monitor ThinkVision. Cu un ecran LED AH-IPS de 29 inci, iluminat din spate, cu o zona de vizionare cu 33 la suta mai mare decat un ecran traditional de format 16:9, noul ThinkVision LT2934z ofera o adevarata experienta vizuala.

Astfel, aplicatiile Office ofera mult mai multa informatie iar jocurile sau filmele arata extraordinar pe un display 2560×1080. Mai mult, LT2934z are o camera web Full HD, microfon dual array si difuzoare pentru apeluri video de inalta calitate, in timp ce optiunea Picture-in-Picture asigura un flux de lucru multi-tasking.

Serviciile Lenovo ofera solutii integrate
Portofoliul de servicii Lenovo ofera valoare companiilor, cu un accent pe client, calitate si rapiditate, pentru maximiza productivitatea. Printre aceste servicii se numara extinderile de garantie, Upgrade, Accidental Damage Protection, Keep Your Drive, Priority Technical Support.

 

BERLIN, GERMANIA. – 3 septembrie 2013: Lenovo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.