Logitech lanseaza o husa-tastatura pentru tableta Samsung Galaxy Tab 3


Logitech KBFolio_S310_pentru Samsung Galaxy Tab 3_1              Logitech a lansat primele dispozitive dedicate tabletei Samsung Galaxy Tab 3. Noua colectie include Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 si trei carcase: Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3, modelele pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch si 7.0 inch. Realizate din materiale rezistente la apa, aceste noi carcase ofera protectie totala, in ciuda subtirimii si greutatii mici. Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatura integrata ce faciliteaza o tastare rapida, cursiva si confortabila.

“Am creat pentru prima oara accesorii pentru Samsung Galaxy Tab 3,” a precizat Mike Culver, vice presedinte si manager general pe categoria mobility in cadrul Logitech. “Scopul nostru cu fiecare accesoriu pentru tableta este acela de a aduce la perfectiune cele mai mici detalii care sa imbunatateasca experienta utilizatorilor. Dispunand de materiale rezistente si layout-uri de tastatura confortabile, Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio ofera aceasta perfectiune.”Logitech_Folio_S37_

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 dispune de o tastatura Bluetooth ale carei taste sunt asezate precum cele de la o tastatura obisnuita, asigurand o experienta a tastarii rapida, cursiva si confortabila. Sistemul SecureLock pastreaza marginile tabletei Galaxy Tab fixate de rama cu ajutorul unor clame, in timp ce magnetii mentin carcasa inchisa atunci cand tableta nu este folosita. Acest sistem functioneaza in tandem cu un stand ce mentine Galaxy Tab in doua pozitii perfecte: o pozitie ce permite tastarea si o alta, cu tastatura acoperita, ce permite o navigare confortabila.

Daca esti in cautarea unei huse pentru tableta care sa nu dispuna si de tastatura, atunci Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch sau 7.0 inch sunt o alegere foarte potrivita. Acoperind total tableta Galaxy Tab cu materiale rezistente, aceste carcase sunt concepute sa protejeze tableta impotriva zgarieturilor, varsarilor sau lovirilor accidentale.

Pret si disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 va fi disponibila in Europa incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 99,99 Euro. Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 si 7.0 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna octombrie 2013 la un pret recomandat de 49,99 Euro.

NEWARK, California – 3 septembrie 2013 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.