Noul mouse de gaming Logitech G602 ofera o autonomie a bateriei de 250 de ore fara intrerupere


Logitech_G602_1

Noul mouse  redefineste legile gaming-ului wireless, asigurand o autonomie de opt ori mai mare fata de alti mousi de gaming wireless –  250 de ore neintrerupte –  fara ca senzorul Gaming Grade sau performanta conexiunii sa fie alterate

 

Logitech lanseaza de asemenea doua  noi pad-uri concepute sa ofere suprafete optime pentru gameplay

Logitech a lansat mouse-ul care redefineste granitele gaming-ului wireless. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse ofera  250 de ore de joc non-stop fara lag si precizia tehnologiei exclusive Delta Zero, regasita la intreaga gama G.

Pentru a-i asigura pe jucatori ca au la indemana cea mai buna suprafata pentru stilul propriu de joc, Logitech a creat doua mouse-pad-uri, Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad si Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad.  Cele doua noi mouse pad-uri ofera suprafete optimizate pentru stiluri de joc cu rezolutie DPI mare sau mic.

“Atunci cand ma joc, nu vreau sa ma gandesc la nimic altceva decat la jocul meu si care va fi urmatoarea mea miscare. Cand analizezi mousii de gaming, realizezi ca unul dintre punctele slabe o reprezinta nesiguranta data de intreruperea jocului pentru a schimba bateriile. Nu mai este cazul acum,“ a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei Logitech Business. “Dubland sau tripland autonomia bateriei unui mouse de gaming wireless obisnuit nu era de ajuns. Am vrut sa le oferim gamerilor un standard care sa schimbe fata gaming-ului wireless pentru totdeauna: mouse-ul G602, cu 250 de ore de autonomie a bateriei.”

Fara fire, fara interferente, conexiunea fara lag a mouse-ului si autonomia fara precedent a bateriei permit un joc mai bun, neintrerupt. Dispunand de doua moduri, Performance si Endurance, G602 Wireless Gaming mouse ofera 250 ore de autonomie non-stop atunci cand este ales modul Performance (gaming), iar cand se opteaza pentru Endurance (normal), peste 1400 de ore. Mouse-ul dispune de tehnologia exclusiva Delta Zero ce creste acuratetea senzorului. In plus, dispune de o constitutie durabila cu switch-uri mecanice evaluate la o durata de viata de 20 milioane de click-uri. Si datorita celor 11 butoane programabile, poti aloca actiunile preferate butoanelor dorite, folosind Logitech Gaming Software. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse va fi disponibil la un pret recomandat de 79,99 Euro.

Si pentru ca un mouse de asemenea calibru merita cea mai buna suprafata pe care sa-l folosesti, Logitech a lansat doua noi mouse-pad-uri ce ofera cel mai bun mediu de desfasurare pentru mouse-urile din seria G.

Logitech_G440_Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad este ideal pentru mousii setati la rezolutie DPI mare, permitandu-ti sa simti adrenalina atunci cand atingi viteze mari, fara sa pierzi controlul. Mouse pad-ul dispune de o suprafata de polipropilena ce este mentinuta de un nucleu de polimer cu duritate ridicata, oferind tracking consistent pe toata suprafata pad-ului. Acest mouse-pad a fost special dezvoltat pentru a fi complementar senzorilor de mousi Logitech G, care sa imbunatateasca si mai mult acuratetea. Iar o structura de 3 mm, dezvoltata pe 3 straturi, il mentine stabil in timpul jocurilor intense. Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad va fi disponibil la un pret recomandat de 29,99 Euro.

Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad este realizat pentru mousii setati la rezolutie DPI mica. Perfect pentru gamerii care joaca FPS-uri, suprafata cu materialul tratat la temperaturi mari imbunatateste considerabil alunecarea, oferind frecare pentru a realiza miscarea dorita. Baza de cauciuc de 1mm ofera o stabilitate foarte buna si similar modelului Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad, G240 a fost dezvoltat in special pentru mousii din gama G. Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad va fi disponibil la un pret de 19,99 Euro.

Disponibilitate

Logitech G602, G440 si G240 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna septembrie 2013.

 

NEWARK, California – 27 august 2013 – Logitech

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.