Noua camera foto Panasonic LUMIX GX7 ofera pasionatilor de fotografie cele mai noi tehnologii, incorporate intr-un design clasic


LUMIX GX-7

Panasonic a lansat LUMIX DMC-GX7, cel mai nou model din gama premium LUMIX G Digital Single Lens Mirrorless (DSLM). LUMIX DMC-GX7 reprezinta achizitia ideala pentru pasionatii de fotografie, oferind o calitate avansata a imaginii chiar in medii cu lumina slaba; controlul manual al functiilor creative pentru o exprimare libera a personalitatii prin fotografii si videoclipuri; prima camera din lume DSLM[1] cu Live View Finder (LVF) cu inclinare pana la 90 de grade, incorporat, ce permite obtinerea cadrelor perfecte, indiferent de unghi.

 

LUMIX DMC-GX7 este o camera foto premium in ceea ce priveste stilul si calitatea oferite. Alaturi de designul retro, camera ofera utilizatorilor o calitate optima a imaginii printr-un echilibru perfect intre senzorul Digital Live MOS de 16 megapixeli (MP) si procesorul de imagine Venus Engine, ce vor permite utilizatorilor obtinerea unor rezultate exceptional de bune chiar si in conditii de lumina slaba.

 

Cu noul LUMIX DMC-GX7 nu vor mai exista limite in ceea ce priveste creativitatea.

 

 • Calitate premium a imaginii:
  • Senzor cu zgomot de imagine redus: LUMIX DMC-GX7 incorporeaza un nou senzor Digital Live MOS de 16 megapixel (MP) oferind fotografii la o rezolutie mare, cu zgomot minim al imaginii
 • Sensibilitate si gama dinamica crescuta: senzorul LUMIX DMC-GX7 obtine o saturatie mai ridicata de lumina fata de orice alt model LUMIX datorita optimizarii arhitecturii pixelului prin reducerea circuitelor si extinderea zonei de receptie a luminii, determinând o sensibilitate si gama dinamica mai mare.
  • Calitate video crescuta: inregistrare video in format AVCHD Progressive si MP4, Full HD 1920 x 1080, 50p, sunet stereo si functie Wind Cut
 • Precizie uimitoare:
  • Focalizare AF de inalta precizie la viteza mare: focalizarea AF cu viteza luminii, doar in aproximativ 0.06s, permite captarea clara si precisa a subiectilor aflati in miscare rapida
  • Full-area Touch AF si Touch AE: permite utilizatorilor sa fixeze focalizarea si setarile de expunere direct pe subiect, printr-o singura atingere, chiar si daca este folosita functia LVF.
  • AF Tracking: functia AF Touch in modul de inregistrare video permite utilizatorilor sa seteze focalizarea printr-o singura atingere, in timp ce AF Tracking permite mentinerea focalizarii pe subiect chiar si in timpul miscarii acestuia.
  • Pin-point AF si marire: flexibilitatea pin-point AF a fost si mai mult imbunatitita permitând o marire de la 3x la 10x cu variatii de 0.1x, in timp ce One-shot AF semnfica faptul ca functia AF poate fi folosita chiar si in modul Manual Focus (MF) pentru a focaliza rapid pe subiect, folosind apoi functia MF pentru ajustari fine.
  • Focus Peaking: pentru un control mai practic al focalizarii, DMC-GX7 incorporeaza functia Focus Peaking in modurile MF si AF+MF ce permite afisarea nivelului focalizarii. Detectarea nivelului poate fi setat la ‘High’ sau ‘Low’, apoi o culoare poate fi selectata pentru a iesi in evidenta din mediul de fotografiere. In modul ‘High’ acestea sunt albastrul deschis, galben sau verde, iar in modul ‘Low’, albastru, portocaliu sau alb.
  • Low Light AF: prin functia imbunatatita Low Light AF utilizatorii pot focaliza subiectii in situatii cu lumina slaba cum ar fi cerul instelat, datorita  celei mai bune valori de expunere din industrie -4EV[2].
  • Stabilizator optic de imagine integrat: LUMIX DMC-GX7 este primul LUMIX care integreaza un stabilizator de imagine (O.I.S). Acesta este in plus fata de stabilizatorul traditional LUMIX O.I.S, detectat automat de catre camera si folosit sau nu, in functie de preferinta. Pentru a adapta stabilizatorul incoporat O.I.S la obiectivul fara stabilizator de imagine, fotograful poate seta distanta focala de la 8mm la 1000mm. Aceasta functie este ideala pentru cei ce prefera obiectivele traditionale fara stabilizator de imagine, dar poate fi folosita, de asemenea, cu orice obiectiv fara stabilizator de imagine.

 

 • Flexibilitate completa de fotografiere:
  • Live View Finder cu unghi reglabil:  Noul Live View Finder (LVF) ce se poate inclina la 90 de grade ofera cea mai mare rezolutie cu peste 2.7mil de puncte si realizeaza o reproducere a culorii de aproximativ 100% folosind AdobeRGB ca referinta. LVF alaturi de ecranul de 3.0-inch cu touch control ce se poate inclina de asemenea sus-jos, ofera utilizatorului libertatea sa obtina cadrele dorite indiferent de dificultatea mediului, permitându-i sa vizualizeze cadrul ce urmeaza a fi preluat chiar daca fotografiile vor fi facute de la sol, de la nivelul taliei sau de deasupra capului. Intre timp, senzorul Eye AF pune in functiune focalizarea automata imediat ce incepeti sa va uitati prin LVF si astfel nu veti pierde niciodata cadrul perfect.
  • Ecran touch control: sistemul touch control al noului ecran de rezolutie mare de aproximativ 1040K puncte permite printr-o singura atingere a acestuia, focalizarea imediata a subiectului cu o precizie foarte mare si declansarea fotografierii sau realizarea ambelor functii in acelasi timp. In plus, reflexiile din ecran sunt reduse dramatic datorita noului LCD  In Cell Touch.
  • Fotografiere silentioasa: cu un declansator silentios ce elimina complet sunetul AF, al camerei si al declansatorului, utilizatorul poate capta cadrul perfect fara a deranja subiectul.
 • Viteza in a capta momente surprinzatoare:
  • Viteza si stabilitate: cu o viteza de 1/8000 sec timp de expunere puteti opri timpul sau puteti folosi o deschidere mare a diafragmei  pentru a obtine profunzime mica chiar si in medii cu lumina puternica naturala.
  • Fotografierea in rafala: fotografierea in rafala cu 5 cadre pe secunda (fps) la rezoluttie de 16 MP si 40 de cadre pe secunda (fps) folosind declansatorul electronic .
  •  Timp mic de raspuns: LUMIX DMC-GX7 va fi pregatita atunci când veti avea nevoie, fiindu-i necesare doar 0.5 sec[3] pentru a porni, din momentul apasarii butonului de start.
 • Alegeri creative:
  • Design clasic: imbracata intr-un cadru din aliaj de magneziu – disponibila in culorile negru sau argintiu – DMC-GX7 are o constructie premium ce ofera durabilitate si robustete intr-un  design elegant.
  • Control manual intuitiv: Tastele pozitionate in fata si in spatele camerei permit o fotografiere manuala extrem de intuitiva. In plus, fata de cele patru taste Fn (de functii), a fost integrata o noua functie (Fn) in menu, ceea ce semnifica faptul ca un total de noua functii pot fi utilizate pentru personalizarea camerei cu preferintele individuale.
  • Modurile creative: DMC-GX7 incorporeaza functiile Creative Panorama, Time Lapse Shot, Stop Motion Animation si Clear Retouch – in plus fata de modul Creative Control – pentru a oferi un total de 22 de efecte de filtru.
  • Conectivitate: Datorita conectivitatii Wi-Fi®cu tehnologia NFC (Near Field Communication), camera foto poate fi conectata la un smartphone sau tableta printr-o singura atingere, permitând schimbul de informatii foarte usor. In plus, tableta sau smartphone-ul pot fi folosite ca telecomanda pentru o mai mare flexibilitate in timpul utilizarii.

 

LUMIX GX7 va fi disponibil incepând cu luna septembrie.

DMC-GX7 (body): aproximativ.1000 EUR

DMC-GX7K (body + H-FS14042KA (pachetul standard pentru obiectivul 14-42 mm)): aproximativ.1100 EUR
DMC-GX7C (body + H-H020A ( noul obiectiv 20 mm)): app. 1200 EUR


[1] Începând cu 1 august 2013

[2] Începând cu 1 august 2013

[3] Cu H-FS1442A, bazat pe standardele CIPA.

Bucuresti (2 August 2013) – Panasonic Romania

 

One response to “Noua camera foto Panasonic LUMIX GX7 ofera pasionatilor de fotografie cele mai noi tehnologii, incorporate intr-un design clasic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.