Concerte, teatru si tenis in aprilie, prin serviciul G-Ticket


   Aprilie aduce cateva dintre cele mai asteptate spectacole, concerte latino sau de muzica electronica, respectiv teatru sau tenis, toate cu bilete disponibile prin serviciului G-Ticket al Germanos Telecom Romania.

 In aceasta luna te poti bucura de o iesire la „The Sound of Spring” la Sala Radio (5 aprilie) sau la unul dintre concertele care vor avea loc la Jukebox Venue, printre care HED P.E (6 aprilie), „Celelalte Cuvinte” si Marky Ramone’s Blitzkrieg (21 aprilie).

Mai mult, G-Ticket iti ofera posibilitatea de a cumpara bilete la unul dintre cele mai asteptate spectacole de muzica electronica din aceasta primavara, „SENSATION – The Ocean of White” de la Romexpo (21 aprilie).Sala Palatului gazduieste in aceasta luna un spectacol plin de energie, ideal pentru pasionatii de muzica latino, concertul lui David Bisbal (22 aprilie). Tot aici, pe 24 aprilie fanii lui Mihai Margineanu pot veni la concertul special pentru lansarea noului album „Zaritza”.

De asemenea, in aceasta luna poti merge in The Silver Church, la concerte precum Primal Fear (8 aprilie), Anneke van Giersbergen (22 aprilie) sau la unul dintre concertele sustinute de ENSTILLE in Club Fabrica din Bucuresti (27 aprilie) sau Rockstadt (Brasov, 28 aprilie). Pentru sportivi sau cei pasionaţi de tenis, G-Ticket pune la dispoziţie bilete la BRD Nastase Tiriac Trophy (Arenele BNR, 23 – 29 aprilie).

In tara, la Filarmonica Banatului din Timisoara (Sala Capitol) poti merge la spectacole de teatru precum „O noapte furtunoasa” (19 aprilie) si „Amedeu” (25 aprilie) sau poti opta pentru concertul lui Pepe din 21 aprilie.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii februarie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

Bucuresti, 04 aprilie 2012- Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.