Allview ofera actualizare de software pentru smartphone-ul P5 Alldro


IMG_3605            Posesorii de smartphone-uri Allview P5 Alldro au acum la dispozitie o noua versiune a sistemului de operare Android 4.0.4. Printre beneficiile update-ului se numara: o noua interfata a camerei foto-video cu noi efecte si frame-uri, imbunatatirea functionarii agendei, optiunea de cautare inteligenta, precum si remedierea unor bug-uri semnalate la versiunile anterioare.

 

Update-ul de software este recomandat pentru cresterea performantei si vitezei de procesare, precum si pentru stabilitatea crescuta a software-ului telefonului. Procedura de actualizare este disponibila aici.

Allview P5 Alldro a fost lansat in septembrie 2012 si s-a impus rapid pe piata din Romania, fiind cel mai accesibil smartphone Dual SIM cu procesor Dual-Core. P5 este dotat cu un ecran OGS  (One Glass System) de 4,3 inch, care ofera un unghi de vizibilitate de aproape 180 de grade, datorita tehnologiei IPS (In-Plane Switching). Modelul dispune de o camera performanta de 8 MP, cu autofocus. Smartphone-ul poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul recomandat de 799 RON.

Brasov, 27 iunie 2013Allview Mobile Romania

Review-ul complet al acestui smartphone dual SIM gasiti aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.