Huawei Road Show 2013 la Bucuresti


IMG_5017             In perioada 3-6 iunie Huawei Road Show 2013 se gaseste in Bucuresti in fata Hotelului Pullman. Poti vedea solutiile complete de IT&C dezvoltate de companie, prezentate de expertii Huawei, precum si o parte din noua gama de smartphone-uri: Huawei Ascend Mate, G510, Y300, Ascend W1, si Ascend P2.

In camion am am primit informatii detaliate despre solutiile business  dezvoltate de companie, iar alaturi in sala ”Beijng” (nu cred ca intamplator :)) am avut ocazia sa butonez Huawei Ascend Mate, un phablet cu display de de 6,1 ” (720 x 1280 pixels) cu o baterie pe masura de 4050 mAh. IMG_5028Huawei Ascend Mate vine cu un ecran frumos de 6, 1 ”  (720 x 1280 pixels), IPS+ protejat de Corning Gorilla Glass, cu un chipset Huawei K3V2, procesor Quad-core 1.5 GHz, Android 4.1 Jelley Bean , camera foto de 8 MP, de o aplicatie utila de tastatura pentru a putea fi folosit usor si cu o mana, si cu o baterie de 4050 mAh, care ar trebui sa-i confere chiar 2 zile de utilizare normala.

Pare bine finisat, materialele sunt de calitate, displayul frumos in ciuda marimii sta bine in mana, dar recunosc nu ma vad cu el pe post de smartphone, il consider mai degraba o tableta de pe care se poate si suna, se misca rapid in meniu si in cele cateva aplicatii in care am avut ocazia sa-l testez. Din cate am inteles de la Victor Dragnea – Marketing Specialist Huawei Romania se asteapta sa sa ajunga la noi prin August, pretul exact n-am reusit sa aflu, dar va fi in jur de 450 de euro.

Mi-a mai placut Ascend P2-ul si G510-ul. Desigur voi putea da cu parerea doar dupa un test mai serios, avem promisiune ca vor ajunge si la teste cat de curand.

Despre solutiile business si viziunea Huawei despre dezvoltarea internetului mobil puteti viziona un scurt filmulet, iar mai jos in galerie cateva fotografii atat din camion cat si cu smartphone-urile Huawei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.