Noul Notebook Aspire R7 – Creat pentru touch


Aspire R7_displaymode          Acer a lansat noul Aspire R7, un notebook revolutionar de 15.6” care va redefini experienta touch pentru computere. Cu un touch screen de 1920×1080, Aspire R7 a fost creat pentru nevoile actuale, imbinand cu naturalete optiunile touch si cele de tastare. Cu o tastatura repozitionata si un display care se poate misca in fata si in alte pozitii , facand combinarea

Cu o tastatura repozitionata si un display care se muta in diferite pozitii, combinatia dintre touchscreen si tastatura devine mult mai intuitiva si naturala. Design-ul ergonomic le permite utilizatorilor sa experimenteze si sa gaseasca cea mai potrivita forma de a se bucura de tehnologie pentru ei.Aspire R7_notebook” Prin Aspire R7, Acer a reinventat laptop-ul pornind de la modul in care oamenii interactioneaza cu PC-urile si alte dispozitive,” spune Oliver Ahrens, presedinte Acer Europa. ”Design-ul futurist duc experienta de utilizare cu un pas inainte, asa ca fie ca este folosit tactil sau prin tastare, R7 se transforma pentru a face totul mai usor fie ca e vorba de navigare sau impartasire de continut.”

”Lansarea Windows 8 a adus pentru Acer convingerea ca touch-ul este esential pentru experienta de utilizare a tehnologiei.” declara Ahrens. ”Exista numeroase dispozitive convertibile sau hibrid pe piata, dar niciuna nu are puterea si perspectiva larga care permit usurinta in editarea video si foto sau placerea de a viziona un film pe un display mare. Aspire R7 aduce toate acestea intr-un design care se pliaza pe nevoile touch actuale.”

 Design-ul 4-in-1 lasa libertate de personalizare

 Avand 4 moduri de utilizare, R7 poate fi considerat cu usurinta un notebook clasic, un pad, un display sau o buna modalitate de interactiune in modul ”Ezel”. Balamalele EzelHinge usureaza schimbarea formei oferindu-i in acelasi timp o stabilitate de incredere.

Aspire R7_Ezelmode

  1. Modul Ezel – Apropiati-va si trageti ecranul mai aproape, eliminand necesitatea de trece peste touchpad si tastatura pentru a folosi ecranul tactil. Doar trageti-l in sus si acesta va fi pozitionat in fata tastaturii sau va pluti peste ea. Tragand de aproape, comutarea intre touchscreen, tastatura si touchpad-ul este perfecta.
  2. Modul Notebook – Pozitionati ecranul in spatele tastaturii si aveti un calculator puternic, un notebook echipat complet cu un display touchscreen de 39,6 cm (15,6 “) Full HD 1920×1080, procesor Intel Core i5 (2), pana la 12GB de memorie, pana la 1TB (3) hard disk, sau pana la 256GB SSD (4) si o tastatura iluminata backlit full-size. Aceasta include, de asemenea, un buton de control al volumului, port HDMI, cititor de carduri SD, jack audio, trei porturi USB, WiFi, Bluetooth si un port care suporta  VGA, RJ45 si USB.Aspire R7_displaymode
  3. Modul Display – Intoarceti ecranul si va fi pozitionat perfect pentru vizionarea unui film, rasfoirea de fotografii sau o prezentare. Partajarea si colaborarea este simpla, placuta si intuitiva. Prin design-ul dual-cuplu Acer, ecranul se invarte cu usurinta dar ramane rigid la atingere.Aspire R7_padmode
  4. Pad Mode – Simply pull down the touchscreen and lay it on top of the keyboard with the face up, and the Aspire R7 morphs into a pad, without giving up the robust performance of a notebook. The ergonomic 4-degree tilting angle makes it perfect for browsing, writing or drawing. It’s ideal for pure touch interactions like casual gaming, browsing, drawing, annotating and more.
  5. Modul Pad – Pur si simplu trageti in jos touchscreen-ul si puneti-l pe partea de sus a tastaturii, cu fata in sus, iar Aspire R7 se transforma intr-o tableta, fara a renunta la performanta solida a unui notebook. Unghiul ergonomic de inclinare de 4 grade este perfect pentru navigarea, scris sau dese. Este ideal pentru interactiunile tactile pure, cum ar fi jocur, navigare, desen, adnotarea si mai mult.

 

 Experienta Premium

Oferind o experienta superioara audio video, caracteristicile puternice R7 si afisajul de inalta definitie sunt completate de un sistem audio premium cu Dolby Home Theater si patru difuzoare de 8 wati. Datorita designului sau convertibil, canalele audio se inverseaza automat la comutarea modurilor, astfel incat sunetul stereo este intotdeauna perfect.

In plus, Acer a mutat plasarea microfoanelor duale de la pozitionarea clasica din fata in cazul  notebook-urile traditionale la baza notebook-ului sub tastatura. Acest lucru asigura cea mai buna calitate a sunetului si a vocii, reducand interferenta de apasari de taste si  aducandu-le mai aproape de utilizator.

Chiar si plasarea tastaturii a fost reconsiderata in noul design. Repozitionarea mai aproape de corp, in partea din fata a sasiului face tastarea mai confortabila si mult mai eficienta si fluida. Tastele cad in mod natural sub degete, eliminand necesitatea de a pune bratele in si pe suportul pentru palma si touch pad pentru a scrie.

 Premiul Red Dot Design

Acer Aspire R7 a fost deja distins cu Red Dot, una dintre marcile de calitate cele mai cautate din lume pentru excelenta in design de produs. Premiul este prezentat anual la concursul international de un juriu format din 37 de experti in design pentru proiectare la Zentrum Nordrhein Westfalen din Germania. Design guru-ul Jimmy Choo s-a alaturat in calitate de membru al juriului pentru prima data in competitia din acest an, care a primit 4662 inscrieri in 19 categorii.Aspire R7 a fost selectat in categoria “Calculatoare si tehnologia informatiei” .

 Disponibilitate si pret

 Acer Aspire R7 va fi disponibil in Romania  incepand cu luna iunie.

Preturile pot varia in functie de configuratie si de vanzator.

Pentru configuratia de mai jos recomandam 4599 RON cu TVA inclus (Pret Recomandat pentru Vanzarea cu amanuntul)

Intel® Core™ i5-3337U

15.6”FHD Ultra-slim IPS Touch Panel

12GB RAM DDR3, Solid State Drive 120GB

Intel HD 4000

Windows 8

13 mai 2013, Bucuresti – Acer Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.