Acer aduce divertismentul prin tableta Iconia A1


Acer-Iconia-A1           Acer a lansat noua tableta Iconia A1, prima tableta full-feature Acer de 7.9” adresata exploratorilor moderni, aventurierilor, pasionatilor de tehnologie si chiar persoanelor ocupate care au nevoie in permanenta de tehnologie. Multumita design-ului elegant si greutatii reduse tableta poate fi tinuta cu usurinta intr-o singura mana, fiind astfel ideala pentru publicul feminin. Noua Acer Iconia A1 isi tine utilizatorii conectati si bine dispusi prin raspunsurile rapide alimentate de procesorul quad-core.

Acer Iconia A a fost lansat alaturi de alte noi produse, incluzand Acer Aspire R7, seria de notebook-uri cu touch si Aspire P3, un Ultrabook puternic orientat catre mobilitate. Noua linie de produse Acer arata focusul companiei spre a oferi o experienta touch utilizatorilor.”Tabletele devin pentru multi oameni tovarasi dragi care le permit sa ramana conectati si bine dispusi de-a lungul zilei,” declara Oliver Ahrens, presedinte Acer Europa.”Design-ul este placut, iar dimensiunile si greutatea redusa o fac perfecta pentru a fi o extensie naturala a fiecarui utilizator care isi doreste sa aiba viata digitala la indemana cu usurinta.”

Divertisment la viteze impresionante

Utilizatorii ocupati obtin performante instant atunci cand ruleaza un videoclip sau navigheaza printre aplicatii sau site-uri web, toate acestea datorita procesorului rapid Quad Core 1.2GHz. Orice gest, zooming, scrolling si navigare sunt intuitive si rapide in raspuns, giroscopul integrat permitandu-va sa va jucati fara probleme si sa aveti raspunsuri naturale pentru miscare si vibratii.

Display-ul LED backlit cu tehnologie IPS si unghi de vizualizare de 170 de grade va aduc continutul multimedia mai aproape in culori clare si stralucire optima. Rezolutia de 1024×768 face textele si grafica clare, in timp ce ratia 4:3 este perfect pentru navigare web, citit si jocuri.

Noul Acer Touch WakeApp ofera clientilor acces instant la aplicatiile preferate imediat ce tableta iese din modul Sleep. Iconia A1 livreaza experientele Google prin servicii precum Google Now, Google Search, Gmail, YouTube si continut interesant( reviste, filme, jocuri, carti si peste 700 000 aplicatii din Google Play Store).

Usor de purtat alaturi

Pornind de la doar 410 grame si masurand 11.1 mm este usor de folosit chiar si pentru navigatie prin aplicatii specifice care se folosesc de GPS-ul integrat.

Acer Iconia A1 tine utilizatorii conectati la retelele Wi-Fi si hotspot prin tehnologia wireless 802.11b/g/n sau prin conexiunea 3G. In plus, Bluetooth 4.0 integrat permit conectarea tabletei la o varietate de dispozitive, cum ar fi casti sau imprimante.

 

Hub Digital

Camera din spate de 5MP captureaza videoclipuri 1080p la 30fps care pot fi cu usurinta editate si impartasite cu prietenii. Camera frontala este completata de microfonul imbunatatit pentru a captura video si audio clar atat pentru chat cat si pentru inregistrari.Porturile micro USB 2.0 si microHDMI permit transferul rapid.

Disponibila in varianta 8GB sau 16 GB cu optiune de extindere la 32 GB prin microSD, Iconia A1 este ideala pentru persoanele active.

Pret si disponibilitate

Iconia A1-810(Wi-fi) va fi dispnibila in Romania din luna iunie, iar versiunea A1-811(3G) din luna iulie.

Preturile vor varia in functie de configuratie si reseller.

Pentru varianta de 16 GB, Wi-Fi Acer recomanda 899 RON cu TVA (Pret Recomandat pentru Vanzarea cu amanuntul)

13 Mai 2013, Bucuresti – Acer Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.