Design slim si aspect boarderless: noul monitor de gaming ultra rapid de la AOC


image003                 AOC prezinta un nou monitor LED Full HD special creat pentru gaming si divertisment: e2461Fwh. Modelul de 23,6” incorporeaza un panou TN cu un timp de raspuns al pixelilor de numai 2 milisecunde. Monitorul, parte din gama Style, are un design elegant, pus in valoare de catre rama ultra subtire si suportul de culoare visinie.

Special creat pentru divertisment

Cu o luminozitate de 250 cd/m² si o rata de contrast static de 1 000:1 (contrast dinamic de 50 000 000:1), monitorul din gama Style ofera imagini de inalta fidelitate pe ecranul wide de 23,6”. Timpul de raspuns ultra rapid, de 2 milisecunde, se traduce prin imagini clare si miscari fluide chiar si in cazul scenelor intense de actiune. Modelul Full HD poate reda atât semnal analog, cât si digital, precum si cele mai recente filme si jocuri prin VGA sau HDMI compatibil HDCP. Semnalul audio poate fi redat prin intermediul difuzoarelor integrate.

e2461Fwh_detail_front_liquid_designDesign inteligent

Monitorul e2461Fwh iese in evidenta prin design-ul minimalist, cu un look boarderless, datorat ramei ultra subtiri, de numai 13mm. Perfect integrat in orice spatiu de lucru modern, modelul are un ecran slim, sustinut de un suport de culoare visinie. Pentru a se adapta perfect nevoilor de utilizare, ecranul poate fi ajustat pe verticala, poate fi detasat din suport, pentru a fi asezat direct pe birou asemenea unei rame de mari dimensiuni, sau poate fi agatat pe perete, prin intermediul suportului VESA de 75mm.

 

Prietenos cu mediul

AOC e2461Fwh este echipat cu o serie de solutii software inteligente, special create pentru a minimiza impactul asupra mediului. Programele Eco Mode si e-Saver contribuie la scaderea cosumului de energie electrica, prin adaptarea intensitatii iluminarii LED la lumina ambientala. Cea mai recenta tehnologie de panouri LED ofera o luminozitate optima, alaturi de un consum de energie semnificativ redus, de numai 17,3 Watti in timpul operarii standard.

In acelasi timp, monitorul include o serie de functii pentru productivitate sporita. i-Menu ofera acces facil la setari, ce pot fi schimbate doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce software-ul Screen+ imparte ecranul de 23,6” in patru zone independente, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

 

AOC e2461Fwh va fi disponibil pentru un pret de 749 de lei.

Bucuresti, 8 mai 2013 – AOC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.