ROMTELECOM ofera minute nelimitate atat national cat si international


phonetalk             Incepand din aceasta saptamana, clientii existenti de voce ai Romtelecom care detin abonamente cu minute incluse pot comunica nelimitat, atat la nivel national, cat si international, fara costuri suplimentare.

“De-a lungul timpului, ne-am straduit sa le rasplatim clientilor nostri loialitatea si increderea pe care ne-o arata, prin diferite initiative, de la cresterea gratuita a vitezelor pentru internet, la extinderea permanenta a grilei de canale TV sau oferirea de continut exclusiv. Acum ne adresam cu beneficii semnificative clientilor de voce, pentru care am extins aria si intervalele de comunicare nelimitata, fara ca acestia sa fie nevoiti sa semneze hartii in plus sau sa plateasca ceva suplimentar”, a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom

Ovidiu GhimanToti clientii de voce care detin abonamente cu minute incluse vor beneficia automat de convorbiri nelimitate in reteaua Romtelecom si COSMOTE, in toate retelele fixe, la nivel national, dar si la nivel international, in functie de tipul de abonament. Aceasta initiativa nu implica niciun cost suplimentar din partea clientilor si nicio obligatie contractuala fata de companie.
„Ceea ce e extraordinar la aceasta schimbare e faptul ca abonatii vor avea facturi mai mici, chiar daca vor vorbi mai mult, si ca nu este vorba despre o oferta promotionala, ci de un beneficiu pe o perioada nelimitata”, a mai adaugat Ovidiu Ghiman (foto).

Tot din aceasta saptamana, actualele abonamente de voce vor fi redenumite, astfel:

Denumire abonament    NOUA denumire abonament    Noi beneficii

Voce Oriunde 4000+    Nelimitat 400    NELIMITAT catre retele internationale din UE (fix), SUA si Canada (fix si mobil)
Voce Oriunde 2000+    Nelimitat 200    NELIMITAT in reteaua mobila Cosmote si in toate retelele fixe nationale, in orele de varf*
Voce Fix 100                     Nelimitat 100    NELIMITAT in reteaua mobila Cosmote si in toate retelele fixe nationale, in afara orelor de varf**

* de luni pana vineri intre orele 8.00 si 18.00
** de luni pana vineri intre orele 18.00 si 08.00, sambata, duminica si de sarbatorile legale

De minute nelimitate beneficiaza si clientii care detin abonamente cu minute incluse din vechiul portofoliu, fara niciun cost suplimentar si fara nicio obligatie contractuala.
Clientii noi vor putea opta pentru unul dintre aceste 3 abonamente cu minute incluse, disponibile, fie in pachete personalizabile care includ servicii de televiziune si internet, fie individual.

30 aprilie 2013, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.