NVIDIA anunta turneul mondial ”World of Tanks” – Marele premiu al turneului va fi de 100,000$


geforce-esports-world-of-tanks(medium)             NVIDIA anunta primul turneu mondial GeForce eSports World of Tanks(1),  in cadrul caruia participantii vor putea castiga placi video din seria NVIDIA® GeForce® GTX 600, iar finalistii vor avea sansa de a concura pentru marele premiu de 100,000$. Perioada de pre-inscriere pentru echipe incepe azi, urmand ca inscrierea individuala a jucatorilor sa se faca din 28 martie, timp de doua saptamani.

”World of Tanks se afla printre preferintele jucatorilor pasionati de competitii de gaming, datorita modului de joc strategic, dar si pentru a modului de joc in echipa”, declara Kevin Van Ness, Head of Community, Wargaming, America de Nord. ”Pentru  acest turneu, speram sa imbinam cu succes comunitatea noastra  si expertiza NVIDIA, la nivel mondial.”World of Tanks este un joc online de echipa, dedicat luptelor armate de la mijlocul secolului 20. Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri PC de tip shooter, cu peste 55 de milioane de utilizatori inregistrati. Jocul utilizeaza o serie de elemente eSports, precum modul spectator sau suportul pentru inregistrarile video ale jocurilor.  In luna ianuarie, acest joc a stabilit un record mondial pentru cel mai mare numar de jucatori online simultan, cand server-ul rusesc MMO a inregistrat 190.541 jucatori.

”Utilizatorii GeForce sunt pasionati de fenomenul eSports, iar World of Tanks este un joc usor de invatat si distractiv, dar totusi incredibil de avansat si provocator din punct de vedere al graficii,” declara James Grunke, GeForce eSports Manager, NVIDIA. ”Ne dorim sa le oferim celor mai fideli utilizatori o experienta distractiva, prin intermediul acestui turneu gratuit, transmiunile online si clipuri video la cerere.”

China, regiunea APAC(3), Statele Unite ale Americii, Europa si Rusia sunt cele cinci regiuni cu participare eligibila. Cei cinci finalisti regionali vor avea toate cheltuielile acoperite pentru participarea la marea finala. Detaliile despre locul si perioada de desfasurare vor fi anuntate mai tarziu.

In turneu vor concura echipe de cate sapte membri, castiga cei mai buni din trei runde. Jocul in echipe se va desfasura pe durata a cel putin patru saptamani, urmand ca jucatorii cei mai buni din fiecare echipa sa treaca mai departe, spre clasificare, dupa eliminarea la dublu.

Regulamentul oficial al turneului World of Tanks va fi disponibil din 28 martie 2013 pe

http://esports.geforce.com. Inscrierea  la acest tuneu este gratuita, iar jucatorii internationali se pot inregistra si pot concura, daca sunt eligibili.

SANTA CLARA, Calif.— 21 martie, 2013—NVIDIA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.