Noi facilitati pentru clientii NextGen


Nextgen Clientii de Internet ai NextGen Communications beneficiaza de experienta HBO GO, serviciul video-on-demand lansat de HBO, care le permite abonatilor sa urmareasca programele preferate direct de pe laptop, tableta si smartphone.

Optiunea “HBO GO NET” ofera posibilitatea clientilor care beneficiaza de unul dintre abonamentele de internet NEXTLIGHT, NEXTMEDIUM sau NEXTHEAVY sa acceseze platforma HBO GO pentru un tarif lunar incepand de la 10 RON/luna, TVA inclus. Din momentul activarii, optiunea este disponibila pe toata durata contractuala a serviciului de internet.
Aplicatia HBO GO este compatibila cu multiple platforme, ceea ce permite vizionarea filmelor si a serialelor preferate pe smartphone-uri, tablete cat si pe computer-ul / laptop-ul personal.

NextGen Communications aduce un plus de valoare ofertei sale prin integrarea HBO GO si in pachetul TV optional MAXPAK. Astfel, orice client nou care opteaza pentru acest pachet primeste automat acces si la acest serviciu video-on-demand oferit de HBO. Pentru a afla mai multe informatii despre HBO GO, dar si despre oferta comerciala NextGen, accesati www.next-gen.ro sau www.hbogo.ro.

15 Februarie 2013, Bucuresti – NextGen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.