Andrea Bocelli, Slash, Cirque du Soleil, Richard Clayderman, SENSATION si Rock the City anul asta in Romania


slash           Si in acest an, evenimentele culturale si concertele sunt pe agenda G-Ticket, serviciul oferit consumatorilor de catre Germanos, in parteneriat cu Eventim. Amatorii de muzica, balet, opera sau fotbal au acces la cele mai importante evenimente din luna ianuarie si de pe tot parcursul anului.

Tabloul de divertisment al anului 2013 cuprinde evenimente si artisti celebri, printre care se numara Andrea Bocelli, Slash, Cirque du Soleil sau Richard Clayderman, alaturi de festivaluri electrizante, precum SENSATION sau Rock the City 2013.

Luna ianuarie aduce 3 spectacole ale Baletului pe gheata din Sankt Petersburg, care vor avea loc in 4 orase, dupa cum urmeaza: Spargatorul de nuci, 15 ianuarie, la Sala Olimpia din Timisoara si in data de 18 ianuarie la Sala Polivalenta din Sibiu, Lacul lebedelor, 17 ianuarie, la Opera Romana din Cluj-Napoca si Romeo si Julieta, 19 ianuarie, Sala Palatului, Bucuresti.

Taxi, una dintre cele mai longevive trupe romanesti, cu 14 ani de concerte pe scenele din toata tara, va concerta la Bacau la Teatrul de vara, in data de 18 ianuarie.

Trupa Krypton se va reuni in componenta care a fost definita ca “formula de aur”: Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan “Lapi” Lupu, Gabriel “Gurita” Nicolau si Catalin Fotin vor concerta pe 31 ianuarie in cadrul KRYPTON Reunion, la Hard Rock Cafe.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii ianuarie, pentru care pot fi achizitionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu aproape 5 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Bucuresti, 9 ianuarie 2013Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.