Nokia a lansat astazi un nou terminal atractiv pentru tineri – Nokia Lumia 620


1 - nokia_lumia_620_color-combo                 Nokia a lansat astazi Nokia Lumia 620, al treilea si cel mai accesibil smartphone din gama de terminale cu Windows Phone 8. Alaturi de varful de gama Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820 din segmentul mediu, Nokia Lumia 620 vine cu un design compact, atragator pentru tineri.

Nokia Lumia 620 foloseste o noua tehnica de culoare dual-shot, pentru a oferi o varietate de culori vibrante si efecte de texturi. Tehnica dual-shot adauga un al doilea strat de policarbonat colorat, transparent sau translucid peste stratul de baza, pentru a produce îmbinari secundare de culori si efecte de adancime. Utilizatorii pot alege dintre sapte carcase intersanjabile si pot adapta aspectul terminalului Nokia Lumia 620 la stilul si preferintele lor personale.

“Continuam sa implementam strategia noastra de a atinge noi audiente si noi piete“, a spus Jo Harlow, Executive Vice President, Nokia Smart Devices.
“Cu design-ul sau inovator, cel mai recent software WP8 si experientele marca Nokia, precum lentilele Nokia, Nokia Maps si Nokia Music, Nokia Lumia 620 este un smartphone foarte competitiv la un pret accesibil“.
Printre caracteristicile comune cu Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820 sunt lentilele exclusive ale camerei, care  transforma puterea creativa a camerei de cinci megapixeli si camerei VGA frontale ale Nokia Lumia 620. Lentila Cinemagraph adauga animatii simple la fotografii statice, in timp ce Smart Shoot creeaza o singura imagine din mai multe fotografii, eliminand obiectele nedorite din imagine.

Nokia Lumia 620 ofera, de asemenea, acces la cele mai bune harti din lume si experiente bazate pe locatie, precum Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport si Nokia City Lens. Nokia City Lens suprapune informatii despre împrejurimi pe suprafetele cladirilor, atunci cand acestea sunt privite prin camera terminalului.
Cu Nokia Music, utilizatorii pot descoperi si asculta usor muzica noua, serviciul oferind streaming gratuit de melodii fara publicitate, fara înregistrare sau abonament, precum si posibilitatea de a descarca playlist-uri ce pot fi ascultate offline.

Beneficiind de tehnologia NFC, Nokia Lumia 620 este compatibil cu accesorii cu suport NFC precum difuzorul portabil JBL PlayUp pentru Nokia. Conectivitatea NFC deschisa si sigura faciliteaza împartasirea si transferul de continut prin atingerea a doua dispozitive compatibile si efectuarea de plati securizate prin aplicatia Wallet pentru Windows Phone 8.

Terminalul Nokia Lumia 620 bazat pe Windows Phone 8, ofera o experienta smartphone  personala. Tile-urile ajustabile sunt actualizate direct din ecranul de start. People Hub aduce la un loc informatiile de contact din mai multe agende si din retele sociale, iar utilizatorii pot pastra usor legatura cu prietenii, creand grupuri de contact si zone private pentru împartasirea de continut. Din tile-ul “Me”, utilizatorii pot sa dea check-in, sa posteze actualizari, sa seteze status-ul de chat, sa vada notificarile noi pe Facebook, LinkedIn si Twitter. Windows Phone 8 include, de asemenea, Xbox Live, Microsoft Office, 7GB de stocare SkyDrive on-line si o navigare mai rapida si sigura cu Internet Explorer 10.

Aceste caracteristici si capabilitati sunt bazate pe procesoarele Qualcomm Snapdragon S4 Plus.
“Oamenii pot face mai mult cu lucrurile pe care le iubesc, atunci cand aleg un dispozitiv mobil cu  procesor Qualcomm Snapdragon”, a declarat Enrico Salvatori, Presedinte, Qualcomm Europa. Procesorul Snapdragon S4 Plus este inima terminalului Nokia Lumia 620, astfel încat utilizatorii pot face multitasking, streaming HD si pot partaja continut la viteze super-rapide.”

Nokia Lumia 620 va fi disponibil in mai multe culori*, precum: verde lime, portocaliu, magenta, galben, cyan, alb si negru. Pretul estimativ pentru Nokia Lumia 620 este de aproximativ 249 USD, fara taxele si subventiile aplicabile. Vanzarile vor începe în ianuarie 2013 pe pietele din Asia, urmate de Europa si Orientul Mijlociu si restul pietelor.
* Disponibilitatea carcaselor colorate poate varia în functie de tara.

Nokia Lumia 620
Sistem de operare    Windows Phone 8
Ecran    3.8-inch TFT WVGA 800×480
ClearBlack
Baterie    1300 mAh
Procesor    Qualcomm Snapdragon(TM) S4 processor with 1 Ghz dual-core CPUs
Camera     Main: 5MP Autofocus, LED flash
Front-facing camera: VGA
Memorie    512MB RAM
8GB mass memory (Micro SD support up to 64GB)
7GB free Microsoft SkyDrive storage

05.12.2012  Espoo, Finlanda si Paris, Franta – Nokia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.