Solutiile de taxare si facturare oferite de Ericsson deservesc 2 miliarde de abonati la nivel mondial


• Ericsson a depasit pragul de 2 miliarde de abonati la nivel mondial pentru solutiile sale de taxare si facturare
• Portivit surselor din industrie, aceasta cifra reprezinta o cota de 31% din piata globala de abonamente
• Numarul reprezinta totalul abonatilor la serviciile convergente de taxare si facturare ale Ericsson din toata lumea

Ericsson a depasit pragul de 2 miliarde de abonati la nivel mondial pentru solutiile sale de taxare si facturare, stabilind astfel un punct de referinta in industrie si consolidându-si pozitia pe piata. Potrivit World Cellular Information Service (WCIS), cel mai important serviciu de analiza a pietei de telecom, cifra reprezinta o cota de 31% din piata globala de abonamente.

Cifra de 2 miliarde reprezinta abonamentele la sistemele de taxare Ericsson, BSCS, CBiO (taxare si facturare intr-un singur proces) si solutiile de taxare preluate de la Telecordia, companie achizitionata recent. Aceste solutii reprezinta un mix de servicii convergente, preplatite sau postplatite implementate in toata lumea.

„Cei 2 miliarde de abonati la solutiile de taxare si facturare Ericsson reprezinta un punct de referinta foarte important care ne consolideaza pozitia de lider pe piata serviciilor de suport a operatiunilor telecom si de suport de business (OSS/BSS). Atingerea acestui prag reflecta succesul clientilor nostri operatori si de abia asteptam sa le oferim asistenta prin solutiile nostre convergente inovatoare ce asigura o eficienta operationala mult mai mare si o experienta optima pentru utilizatori”, a declarat Per Borgklint, Head of Ericsson’s Business Unit Support Solutions.

Solutiile de taxare si facturare oferite de Ericsson permit operatorilor sa-si gestioneze toti clientii, partenerii si serviciile cu ajutorul unui proces eficient si convergent, acoperind in timp real toate serviciile preplatite si postplatite, de voce sau date, de telefonie fixa sau mobila, retail sau en gros. Serviciile traditionale de telefonie ca SMS, MMS, voce si broadband sau pachetele care includ toate cele patru servicii sunt de asemenea acoperite. Ericsson ofera si pachete noi de servicii de tip machine-to-machine (M2M) si capabilitati avansate pentru genstionarea abonatilor si a partenerilor, ceea ce creeaza oportunitati de inovatie pentru operatori.

„Ericsson este recunoscuta pentru extinderea portofoliului prin cumpararea companiilor Telecordia si ConceptWave, ceea ce i-a ajutat sa devina lideri pe piata serviciilor de suport a operatiunilor telecom si de suport de business. Compania a gasit mixul potrivit de servicii OSS/BSS, servicii de taxare si facturare cu suportul aferent, servicii de consultanta si integrare a sistemelor pentru a-si consolida si extinde pozitia de lider de piata”, a adaugat Larry Goldman, Partner, Head of Telecoms Software Research, Analysys Mason.

22 Noiembrie 2012, Bucuresti – Ericsson Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.