EVOLIO la targul de carte GAUDEAMUS 2012


                   Evolio anunta participarea, in al treilea an consecutiv, la Tirgul International GAUDEAMUS – Carte de Invatatura” ce se va desfasura in perioada 21 – 25 noiembrie, la pavilionul central ROMEXPO, din Bucuresti. Evolio, alaturi de parteneriatul cu editura Nemira, va aduce in atentia vizitatorilor tirgului alternativa lecturii pe dispozitivele multimedia – tablete si eReader -, precum si o aplicatie proprie special dedicata achizitionarii, stocarii si lecturii cartilor in format electronic, „EVOBOOK”, alaturi de o oferta speciala.  

Cu traditie deja in piata locala de eReading, datorita ebook readerului Evobook, si al posibilitatilor excelente de lectura oferite de tabletele Neura, Evotab si Aria, Evolio prezinta in acest an la tirgul Gaudeamus EVOBOOK, o aplicatie proprie, all in one, menita sa imbogateasca dar si sa simplifice, in acelasi timp, experienta dintre cititor si cartile electronice.Aplicatia EVOBOOK indeplineste trei functii principale: cea de eReader – functie prin care poti lectura carti electronice in toate formatele existente; cea de librarie virtuala – poti cumpara ebooks direct din aplicatie, de la edituri de renume, cum sunt Humanitas, Polirom, Nemira s.a. De asemenea, intrucat aplicatia permite stocarea cartilor intr-un mod organizat, dupa preferinte, EVOBOOK poate fi privita si ca o biblioteca.

Aplicatia poate fi instalata gratuit din magazinele AppStore si Google Play pe dispozitivele de tip tableta sau smartphone.

Pentru aceasta editie a targului am pregatit o oferta speciala in ceea ce priveste achizitionarea de eBooks: Gift cardul Evobook.

Gift Card-ul EvoBook este un card preplatit cu ajutorul caruia poti cumpara carti in format electronic, in limba romana, din site-ul www.evobook.ro. Gift Card-ul este transmisibil, asadar poate fi cadoul perfect pe care il poti face pasionatilor de lectura.

Gift Card-ul EvoBook se comercializeaza online, pe www.evolioshop.ro . Pe parcursul targului Gaudeamus, vizitatorii standului Evolio din pavilionul central Romexpo vor putea achizitiona Gift Card-ul EvoBook cu 50% reducere.

Reprezentatii Evolio va asteapta la targ intre orele 10:00 – 20:00, de miercuri pana duminica, in pavilionul Central Romexpo, nivel. 4.50, stand 252, sau in cadrul standului Nemira, nivel 0.0, pentru a redescoperi impreuna posibilitatile si placerea electurii.

Bucuresti, 21 noiembrie 2012 – Evolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.