Ultima zi la Binary 2012


            Ultima zi la Binary 2012 a avut  subiecte de care multa lume era interesata, astfel si numarul vizitatorilor a fost parca in aceasta zi de vineri mai mare decat in cele precedente.

Subiectul a fost Solutii de crestere a vanzarilor,  si discutiile interesante, cei prezenti au putut invata cateva trucuri cu care sa aiba succes in social media de la Victor Kapra. A vorbit despre faptul ca inca sunt firme care neglijeaza social media, sau ii dau doar agentiei de PR in loc sa se ocupe personal si managerii din cadrul firmei.

A vorbit si despre greselile pe care le fac unii in promovarea pe social media, multi nu inteleg cum trebuie sa isi promoveze afacera, fara sa devina plictisitori.

A fost interesanta  si prezentarea ZITEC  „Cum sa folosesti AdWords eficient”  Speaker: Oana Dumitrescu, Head of Online Marketing.

De la la Mihaela Preda, Project Coordinator, ZAFF am aflat cate ceva despre „Marketing afiliat in turism”, Adrian Ursu, Dynamicweb a vorbit despre o solutie integrata pentru website-uri de prezentare, magazine online si marketing online”, iar Cristina Udateanu, Director of Marketing & Evaluation Services si Razvan Iacobescu, Senior WEB Developer & Department Head au  tinut o scurta prezentare cu titlul „APT 360 – Feedback For Success”

 In galerie aveti cateva imagini, mai multe aici.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.