Concertele lunii noiembrie prin G-Ticket de la Germanos


                   Artistii internationali si romani vor incanta publicul larg cu o noua serie de concerte si spectacole in luna noiembrie. Evenimente pline de energie ii asteapta pe romani in aceasta luna, cu bilete disponibile prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom Romania.

Luna noiembrie incepe cu turneul prin tara sustinut de Vita de Vie cu ocazia celebrarii a 15 ani. Astfel, fanii trupei ii mai pot vedea in concert la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor, 15 noiembrie 2012), la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 noiembrie 2012) sau la Bacau (Casa de Cultura Bacau, 19 noiembrie 2012).

Pasionatii muzicii clasice pot merge la SoNoRo Love Unlimited, un festival care va avea loc intre 9 si 25 noiembrie la Muzeul National Cotroceni, Bucuresti. Momente pline de energie se vor regasi in concertele din cadrul turneului national Altceva al lui Stefan Banica Junior: Craiova – Casa de Cultura a Studentilor, 10 noiembrie 2012, Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor, 12 noiembrie 2012.

In Bucuresti, la Teatrul National, trupa Bere Gratis va sustine concertul In fata ta pe 19 noiembrie 2012. Horia Brenciu isi asteapta fanii la spectacolul My Way, un concert swing ce va avea loc la Sala Palatului, Bucuresti, pe 29 noiembrie 2012. Tot la Sala Palatului vor concerta Macy Gray pe 22 noiembrie 2012 si Loredana pe 25 noiembrie.

La finalul lunii, unul dintre cei mai cunoscuti artisti internationali, Seal, va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 noiembrie 2012, in cadrul turneului Soul 2 Tour, cu ocazia promovarii celui mai recent material realizat in studio, Soul 2, un album de cover-uri.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii noiembrie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos Telecom Romania in urma cu 4 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Bucuresti, 08 noiembrie 2012 – Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.