Internetul de la NextGen iti aduce acum filmele si serialele HBO pe laptop, tableta sau telefon


                       Clientii de Internet ai NextGen Communications beneficiaza, incepand cu aceasta saptamana, si de experienta HBO GO, serviciul video-on-demand lansat de HBO, care le permite abonaţilor sa urmareasca programele preferate direct de pe laptop, tableta si smartphone.

Optiunea “HBO GO NET” ofera posibilitatea clientilor care beneficiaza de unul dintre abonamentele de internet NEXTLIGHT, NEXTMEDIUM sau NEXTHEAVY sa acceseze platforma HBO GO pentru un tarif lunar incepand de la 10 RON/luna, TVA inclus. Din momentul activarii, optiunea este disponibila pe toata durata contractuala a serviciului de internet.

Aplicatia HBO GO este compatibila cu multiple platforme, ceea ce permite vizionarea filmelor si a serialelor preferate pe smartphone-uri, tablete cat si pe computer-ul / laptop-ul personal.

NextGen Communications aduce un plus de valoare ofertei sale prin integrarea HBO GO si in pachetul TV optional MAXPAK. Astfel, orice client nou care opteaza pentru acest pachet primeste automat acces si la acest serviciu video-on-demand oferit de HBO. Pentru a afla mai multe informtii despre HBO GO, dar şi despre oferta comerciala NextGen, accesati www.next-gen.ro sau www.hbogo.ro.

Despre NextGen
NextGen Communications ofera servicii de internet prin fibra optica de pana la 100 Mbps, televiziune prin cablu digitala si analogica, telefonie fixa in 60 de orase din tara si peste 200 de localitati rurale.
In oferta speciala NextGen pentru servicii de televiziune se mai regasesc produse ce se pot adauga la serviciile de baza: extraoptiunile MAXPAK (4 canale), HD (9 canale), Adult (4 canale) si Hungarian (17 canale – reprezentand cea mai variata grila de canale maghiare din piata). Extraoptiunile sunt valabile doar impreuna cu pachetul de baza tv digital si beneficiaza de receptor digital in custodie. Clientii de internet au posibilitatea activarii extraoptiunii Wireless.
NextGen Communications este o subsidiara detinuta 100 % de S.C. Romtelecom S.A., care activeaza pe piata din 2008.

Despre HBO GO
HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, permite abonatilor sa urmareasca programele preferate direct de pe calculator, tableta sau smartphone (platformele Android si iOS), de oriunde exista acces la o conexiune la internet de mare viteza. HBO GO ofera abonatilor sai 150 de ore de filme de succes in premiera in fiecare luna, peste 600 de ore de productii originale HBO, acces instant la filmele si serialele preferate, dar si la materiale exclusive, episoade difuzate inainte de premiera la TV, continut actualizat saptamanal disponibil timp de cel putin patru saptamani.

5 Noiembrie 2012, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.