HP anunta lansarea portofoliului complet de calculatoare cu Windows 8


                   HP anunta noua gama de calculatoare consumer si business care vor rula Windows 8. Aceasta gama include notebook-uri elegante, desktop-uri si o tableta, din materiale de foarte buna calitate si cu un design practic, care sa denote aspectul si calitatea caracteristice HP .

Formele unice – inclusiv un PC hibrid cu ecran detasabil, o tableta business cu huse de protectie super-functionale HP Smart Jackets si un desktop all-in-one (AiO) ultrasubtire – permit utilizatorilor sa beneficieze de avantajele Windows 8 impreuna cu inovatii HP precum tehnologia HP TouchSmart. 

„Portofoliul HP de notebook-uri ultra-subtiri, desktop-uri all-in-one elegante si PC-uri de business ultra-performante este conceput pentru a satisface nevoile consumatorilor care vor sa foloseasca sistemul de operare Windows 8,” a declarat James Mouton, vicepresedinte executiv si manager general, Personal Computer Global Business Unit, HP. „Consumatorii individuali si organizatiile pot de acum inainte sa aleaga dintr-o gama larga de PC-uri HP, care dispun de ecrane multitouch, forme flexibile, design elegant sau solutii personalizabile, menite sa acopere nevoile fiecarui utilizator.”

Notebook-uri HP pentu piata de consumer

Portofoliul HP de notebook-uri consumer ce ruleaza Windows 8 include un PC hibrid si notebook-uri cu design sofisticat si subtire, ecran multitouch, performanta si valoare ridicata

HP ENVY x2 este un PC hibrid ultra-subtire si puternic, care asigura performanta unui notebook si libertatea de miscare a unei tablete intr-un singur dispozitiv elegant si usor. Atât notebook, cât si tableta,  HP ENVY x2 dispune de un ecran HD(1) multitouch cu diagonala de 11,6 inci, care se poate detasa de tastatura pentru a se transforma intr-o tableta.  Acesta include, de asemenea, un webcam HD(1) si o camera foto/video de 8 megapixeli, tehnologie NFC (Near Field Communication) care permite utilizatorilor sa distribuie continut, inclusiv fotografii, contacte si link-uri printr-o singura atingere a ecranului.

HP SpectreXT TouchSmart UltrabookTM este un ultrabook premium cu un ecran multitouch IPS Radiance Full HD(1)  de 15,6 inci, ultra-performant si cu un design metalic sofisticat. Având o grosime de numai 17,9 mm, acest ultrabook este primul notebook HP care incorporeaza tehnologie  Intel® Thunderbolt(2), ce asigura un tranfer ultra-rapid de muzica, filme si date catre alte dispozitive externe

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 dispune de un ecran HD(1) multitouch de 14 inch, un subwoofer puternic cu Beats Audio si o placa grafica AMD optionala cu 2G de memorie.

HP Pavilion Sleekbook 14 si HP Pavilion Sleekbook 15, disponibile in variantele de culori negru lucios si rosu rubiniu, asigura consumatorilor performantele si aplicatiile de care au nevoie zilnic, acum intr-o forma ultra-subtire.

PC-uri all-in-one si desktop-uri HP destinate pietei consumer

Noile desktop-uri consumer de la HP includ calculatoare AiO si tower care incorporeaza cea mai noua tehnologie multitoch si dispun de un design spectaculos si performanta ridicata

HP ENVY 23 dispune de un ecran HD(1)  cu diagonala de 23 inci ce incorporeaza tehnologia 10-point multitouch, care perminte detectarea a pâna la 10 degete pe ecran pentru navigare intuitiva, tastare si jocuri.

HP SpectreONE este un AiO subtire si elegant cu un ecran full HD non-touch flush-glass de 23,6 inci (1), un design curbat unic si tehnologie NFC, ceea ce il transforma intr-un adevarat centru de divertisment.

HP Pavilion 23 AiO asigura performanta, design subtire si capacitati intuitive care ajuta utilizatorii sa comunice usor cu familia si prietenii, totul la un raport calitate-pret foarte bun.

HP ENVY Phoenix h9 desktop PC asigura o experienta de calcul performanta pentru utilizatorii care creeaza continut digital si sunt pasionati de jocuri.

Versatile

PC-uri HP de business

Portofoliul HP de PC-uri de business asigura un nivel inalt de performanta, flexibilitate si valoare pentru a creste productivitatea companiilor si organizatiilor guvenamentale, indiferent de dimensiunile lor.

HP ElitePad 900 este o tableta business cu un design elegant, functionalitati premium si servicii de suport. Aceasta tableta ultra-subtire si usoara(3) cu Windows 8 dispune si de husele de protectie HP ElitePad Smart Jackets(4) care extind optiunile de conectivitate, prelungesc viata bateriei si, impreuna cu add-on-uri specifice, pot customiza tableta pentru moduri de utilizare specializate.

HP EliteBook Folio 9470m este un ultrabook subtire, usor si eficient. Cu functionalitati premium de docking si baterie interschimbabila,  HP EliteBook Folio este destinat pofesionistilor aflati in miscare.

Servicii de suport HP

HP ofera clientilor o gama larga de instrumente si resurse de suport usor de folosit, pentru a-i ajuta sa treaca mai usor la Windows 8 si pentru a descoperi beneficiile pe care le ofera acest sistem de operare. Printre acestea se numara:

HP Support Assistant– un instrument ce ajuta utilizatorul sa isi mentina calculatorul operational si sa evite sau sa rezolve anumite probleme, prin update-uri automate si optiuni de self-help

HP a creat si o pagina de suport dedicata noului sistem de operare. Clientii pot astfel sa-si actualizeze sistemul la Windows 8, pot obtine driverele necesare pentru toate produsele HP – pe masura ce acestea devin disponibile – si pot cauta raspunsuri la toate intrebarile legate de Windows 8 accesând pagina web www.hp.com/go/win8support.

Clipuri educative sunt disponibile pentru partea de imprimare la www.youtube.com/hpprintersupport si pentru cea de calcul la www.youtube.com/howto4u.

HP Printer Install Wizard va fi disponibil pe pagina de suport pentru majoritatea imprimantelor consumer si va asista clientii la selectarea si instalarea driverelor de imprimare.

Bucuresti, 30 octombrie 2012 — HP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.