KLM lanseaza acum si in Romania aplicatia Travel Predictions


        KLM este printre liderii din industria aeriana atunci cand vorbim despre integrarea social media. Avand la activ mai multe campanii de succes precum KLM Surprise, KLM Tile & Inspire sau KLM Meet & Seat, compania lanseaza acum noua versiune a aplicatiei Travel Predictions, cu un design nou, noi functii integrate si mai multa informatie disponibila.

Dupa o testare de succes in 12 tari (SUA, Anglia, Irlanda, India, Malaezia, Singapore, Filipine, Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda si Italia) incepand cu luna aprilie a acestui, noua versiune a KLM Travel Predictions va fi lansata acum pe 11 noi piete (Romania, Brazilia, Canada, Africa de Sud, Ecuador, Panama, Peru, Elvetia, Polonia, Ungaria, Cehia).

Aplicatia KLM Travel Predictions functioneaza pe un principiu foarte simplu. In urma analizarii activitatii tale pe reteaua de socializare Facebook, aplicatia iti poate sugera destinatii de calatorie care ti-ar placea si despre care nu stiai pana acum. KLM ofera astfel sugestii de calatorie originale si personalizate, bazate in totalitate pe detaliile personale si hobby-urile utilizatorilor.

Sugestiile au la baza mii de evenimente ce se deruleaza pe tot mapamondul si, analizand in paralel preferintele utilizatorilor transpuse in activitatea din social media, aplicatia poate veni cu idei de calatorie foarte interesante pentru acestia si grupul lor de prieteni.

“Dorim sa continuam aceasta implicare a noastra pe linia de social media si chiar sa depasim succesele pe care le-am inregistrat cu campanile KLM din trecut. Cheia succesului in cazul social media este sa ai un scop bine definit si sa fii dedicat clientului. Vom putea oferi acum utilizatorilor Facebook o experienta personalizata a planificarii calatoriilor prin intermediul KLM Travel Predictions”, a declarat Alexandru Dobrescu, Country Manager Air France KLM Romania.

Aplicatia poate fi accesata pe websitul dedicat www.travelpredictions.com .

Bucuresti, 9 octombrie 2012 Air France KLM Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.